Karanténa je dnes často skloňované slovo. Veľké množstvo ľudí je doma bez toho, aby mohli ísť do práce alebo robiť svoje obľúbené hobby. Patríte medzi týchto ľudí? Máme pre vás skvelé, jednoduché a rýchle recepty, ktoré môžete vyskúšať, aby ste sa na chvíľku zabavili a vytvorili si niečo chutné.
Nie je nič chutnejšie a lepšie, ako dobré tortilly s kuracím mäsom na grile a zeleninou. Veľkou výhodou tohto jedla je aj jednoduchá príprava. Ako na to? Jediné, čo budete potrebovať je:
Stačí, aby ste si na panvici ugrilovali mäso. Mäso z panvici vytiahnite a dajte do nej zeleninu. Ugrilujte si aj tú. Následne si pripravte tortily. Tie si jemne na panvici opečte, aby boli chrumkavé. Do tortilly naukladajte mäso, ugrilovanú alebo čerstvú zeleninu, je to na vás, nastrúhaný syr a tortillu zarolujte. Podávajte s kečupom, tatárskou omáčkou alebo domácim dressingom.
Máte chuť na cestoviny? V tom prípade si na svoje prídete pri cestovinovom šaláte. Na ten budete potrebovať:
Penne si uverte, prepláchnite a zlejte. Pripravte si tuniaka, kukuricu, šalát. Všetky ongrediencie zmiešajte s cestovinami. Pridajte jogurt, olej a dochuťte korením. Môžete podávať.
Na tento recept budete potrebovať:
Postup:
Máte chuť na niečo sladké? Stavte na tento rýchly a chutný čokoládový dezert!
Postup:
Skvelé, jednoduché a rýchle recepty na vyskúšanie počas karantény zahŕňajú tortilly s grilovaným mäsom a zeleninou, jednoduchý cestovinový šalát a bulgur s pečenou zeleninou.
Na prípravu tortill potrebujete kuracie mäso, tortilly, zeleninu (kukurica, uhorka, paprika, paradajky), syr, kečup a tatársku omáčku. Ugrilujte mäso na panvici, potom ugrilujte aj zeleninu. Pripavte tortilly, opečte ich na panvici, naukladajte mäso, zeleninu, nastrúhaný syr a zarolujte. Podávajte s kečupom, tatárskou omáčkou alebo domácim dressingom.
Na čokoládový dezert potrebujete 250 g tvarohu, 100 g čokolády, 2 banány a musli alebo rozdrvené sušienky. Rozpustite čokoládu nad parou, rozpučte banány na kašu a pridajte k roztopeniej čokoláde. Potom pridajte tvaroh do vychladnutej zmesi a premiešajte. Podávajte v miske alebo pohárikoch na dezerty.