Black Friday 2023

nakupovanie online

Black Friday sa nezadržateľne blíži a s ním aj tie najvýhodnejšie zľavy a akcie roka. Premýšľate, že ho využijete na nákup darčekov pre seba alebo svojich blízkych? V tom prípade ste na správnom mieste. V článku nájdete tie najvýhodnejšie akcie Black Friday 2023, ktoré vám pomôžu ušetriť desiatky až stovky eur. Poďme sa na ne spoločne pozrieť!

Výhodné Black Friday akcie na oblečenie

Oblečenie je jednou z kategórií, ktoré budú počas Black Friday 2023 najžiadanejšie. Niet sa však ani čomu čudovať. Kvalitné a značkové oblečenie za výhodné ceny zaujme každého. Otázkou ale zostáva, kde si jednotlivé kúsky uchmatnúť? 

Po mojom detailnom prieskume vám môžem odporučiť hlavne obchod Zoot.sk. Ten má zaujímavé zľavy aj bežne cez rok, no na Black Friday budú ešte lepšie. Už teraz v ňom môžete nakupovať za ceny znížené o 70 %, pričom čím bližšie Čierny piatok bude, tým viac budú ceny klesať.

Štýlové oblečenie, obuv a doplnky nakúpite tiež na Answear, kde klasické aj prémiové značky ako Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Jeans alebo Calvin Klein budú zlacnené až o 70 %. 

A čo tak e-shop Modivo.sk? Pri prezeraní jeho ponuky som pre vás našla akcie až do 50 %! Tie sa vzťahujú na bežné aj exkluzívne značky. Nakupovať tu môžete produkty od návrhárov a výrobcov ako napríklad Michael Kors, Fila, Adidas, Gant, Levi's či Versace Jeans Couture.

Aby som však nezostala len pri oblečení, prezrela som aj ponuku e-shopov s obuvou. Najzaujímavejšie ponuky má počas Black Friday 2023 určite CCC.sk, ktoré umožňuje v zľave nakupovať nielen topánky, ale aj príslušenstvo a doplnky. Svoj šatník si tak môžete doplniť o kabelky, šatky, šály, čapice či opasky.

Druhým obchodom je určite Footshop.sk, ktorý vás poteší zľavami hlavne na značkové kúsky. Tie dosahujú počas tohtoročného Black Friday až 70 %.

A v neposlednom rade je treba spomenúť aj obchod eObuv.sk, ktorý má vo všeobecnosti skvelé ceny. Počas Black Friday však budú ešte lepšie.

nakupovanie počas Black Friday

Akcie Black Friday na nábytok a doplnky do interiéru

Black Friday na Slovensku nie je len o oblečení a obuvi. Akcie a zľavy sa vzťahujú aj na mnohé ďalšie oblasti. Medzi ne sa rozhodne radí aj nábytok a celkové zariadenie do interiéru.

Ak okrem nábytku hľadáte aj praktické nástroje do dielne alebo záhrady, určite navštívte Merkury Market. V tom bude počas nasledujúceho týždňa v akcii takmer všetko – od nábytku a dekorácií, až po záhradné príslušenstvo a rôzne stroje.

Pre tých, ktorí by chceli štýlový nábytok, som našla perfektné zľavy na e-shope 4Home.sk. Ten poskytuje aj nadčasové dekorácie a iné maličkosti, ktorými môžete spraviť radosť nielen sebe, ale aj svojim blízkym.

Výhodný nábytok so zľavami cez 60 % môžete nakupovať aj v e-shope AndreaShop.sk. Ten je síce známy hlavne predajom elektroniky, no svoju ponuku už dávno rozšíril aj o oblasť hobby, domu a záhrady. Dokonca, výborné zľavy využijete aj na kancelárske a školské potreby, smart príslušenstvo, hračky, drogériu a zdravie.

Obľúbenou klasikou pre mnohých slovenských spotrebiteľov je aj Moebelix.sk, ktorý si pripravil zľavy na viacero kategórií. Spolu s bežným nábytkom a príslušenstvom nakúpite v akcii aj plánovateľné kuchyne. Ich cena bude do 19. novembra až o 50 % nižšia.

Zľavy na elektroniku počas Black Friday

V nákupoch sa presuňme do oblasti elektroniky, ktorú si na Black Friday môžete kúpiť o desiatky až stovky eur lacnejšie. Stačí len vedieť, ktorý e-shop vám poskytuje tú najlepšiu zľavu. Ja som pre vás vybrala rovno niekoľko možností.

Ako prvá je určite Alza.sk, ktorá nákupným sviatkom doslova žije. Svojim zákazníkom poskytuje zľavy na takmer všetky produkty. Ich výška sa mení v závislosti od toho, či nakupujete mobily, smart hodinky, tablety, počítače, notebooky alebo niečo iné. Dokonca, e-shop má v ponuke aj viacero iných produktov, na ktoré sa vzťahujú vysoké zľavy, ako je drogéria, auto-omoto, dielňa, záhrada, chovateľské potreby a podobne.

Ďalej mám na zozname Okay.sk, ktorý si na Black Friday pripravil špeciálnu kategóriu. V nej nájdete zmes produktov od práčok, kávovarov, slúchadiel a vysávačov, až po postele, sedačky, kuchyne a komody.

Chcete mať v zásobe pre istotu ešte jeden obchod, ak by ste na Alza.sk alebo Okay.sk nič nenašli? V tom prípade si určite zapíšte Mall.sk. Zľavy vo výške viac ako 70 % sa vzťahujú nielen na elektroniku, ale aj na drogériu, kozmetiku, módu, šport, outdoor a veľa ďalších.

Black Friday 2023

Výhodné ceny počas Black Friday na kozmetiku

Parfumy, krémy, séra, šampóny či kondicionéry. Aj na toto všetko sa vzťahujú Black Friday zľavy, ktoré využijete napríklad v internetovom obchode Notino.sk. Produkty známych aj menej známych značiek si vyberiete so zľavami až do 30 %, pričom k nákupu nad určitú čiastku získate zaujímavý darček.

Ďalšie zľavy vo výške od 30 % do 60 % sa vzťahujú na produkty z e-shopu Hebe.com. Z toho si odnesiete desiatky produktov, ktoré skrášlia vašu pleť a telo a zároveň sa oň postarajú.

Black Friday a zdravie

Starostlivosť o zdravie sa akcii Black Friday taktiež nevyhne. Veľké zľavy v podobne 3 za cenu 2 alebo 3 + 1 zadarmo si už teraz pripravil e-shop eTabletka.sk. V nasledujúcich dňoch tak môžete očakávať, že do jeho portfólia zavítajú aj ďalšie výhodné ponuky.

Zľavy do 50 %, darčeky k objednávkam a výhodné balenia, kde dostanete jeden či viac produktov zadarmo, má aj Benu Lekáreň. V tej okrem liekov nakúpite taktiež výživové doplnky, kozmetiku, starostlivosť o telo, čaje, bylinky a produkty určené pre zdravú výživu.

V rámci zliav Black Friday treba určite spomenúť aj jednu z najväčších online lekární Dr.Max, ktorá má rovnaký prístup ako Benu – zľavy, darčeky a výhodné balenia, ako napríklad 2 + 1 zadarmo.

Black Friday zľavy

Black Friday a ostatné oblasti

Black Friday 2023 je dňom, na ktorý čakajú mnohí z nás. Dobrou správou však je, že väčšina obchodov ho slávi už niekoľko dní pred a po ňom. Práve preto neváhajte a pustite sa do výberu a nákupu.

Pamätajte, zľavy Black Friday platia okrem spomínaných oblastí aj na desiatky ďalších ako sú šport, outdoor, auto-moto, hobby, hodinky či cestovanie. Určite si tak prídete na svoje.

Nechcete prísť o žiadnu zaujímavú zľavu počas najväčšieho nákupného sviatku? Na tomto odkaze nájdete všetky výhodné Black Friday 2023 ponuky, ktoré vám pomôžu ušetriť.

Často kladené otázky

Kde nájdem najvýhodnejšie akcie Black Friday 2023 na oblečenie?

Ak hľadáte výhodné akcie na oblečenie počas Black Friday 2023, môžete vyskúšať obchod Zoot.sk, kde sa dajú nájsť zľavy až do 70 %. Okrem toho sa oplatí sledovať aj e-shop Modivo.sk, ktorý ponúka zľavy až do 50 % na bežné aj exkluzívne značky. Štýlové oblečenie, obuv a doplnky nakúpite tiež na Answear, kde klasické aj prémiové značky ako Guess, Karl Lagerfeld, Tommy Jeans alebo Calvin Klein budú zlacnené až o 70 %.

Kde nájdem výhodné ponuky Black Friday na nábytok a doplnky do interiéru?

Black Friday na Slovensku nie je len o oblečení a obuvi. Akcie a zľavy sa vzťahujú aj na nábytok a celkové zariadenie do interiéru. Merkury Market ponúka v rámci akcií takmer všetko od nábytku a dekorácií až po záhradné príslušenstvo a rôzne stroje. Výhodný nábytok so zľavami cez 60 % môžete nakupovať v e-shope AndreaShop.sk a obľúbenou klasikou pre mnohých slovenských spotrebiteľov je aj Moebelix.sk, ktorý si pripravil zľavy na viacero kategórií.

Kde nájdem zľavy na elektroniku počas Black Friday?

Ak hľadáte zľavy na elektronické výrobky počas Black Friday, skúste e-shop Alza.sk, ktorý poskytuje zľavy na takmer všetky produkty. Na druhej strane, e-shop Okay.sk si na Black Friday pripravil špeciálnu kategóriu, v ktorej nájdete zmes produktov od práčok, kávovarov a slúchadiel až po vysávače a práčky.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....