Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

novoročný výpredaj

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a služieb o desiatky eur dole, vďaka čomu môžete pri ich nákupe skvelo ušetriť. Premýšľate, ako využiť aktuálne novoročné zľavy a kde nájdete tie najvýhodnejšie? Pripravili sme si pre vás praktický prehľad, ktorý vám s tým pomôže.

Štýlové oblečenie a doplnky

Čo by to boli za novoročné výpredaje, ak by ich súčasťou nebolo štýlové oblečenie a doplnky? Vďaka skvelým cenám si hneď v januári môžete doplniť svoj šatník zaujímavými kúskami, ktoré zaručia, že nasledujúce mesiace budete vždy dobre oblečení.

Otázkou však zostáva, kde tieto kúsky nakúpiť najvýhodnejšie. Odpovedí je rovno niekoľko. K internetovým obchodom, ktoré si pre svojich zákazníkov pripravili skutočne veľké výpredaje, sa radí Answear.sk. Jeho tzv. “Winter sale” dosahuje až 60 %. Nehovoriac o tom, že ponuka je široká a vyberie si z nej ako žena, tak aj muž či dokonca dieťa.

Vo výpredaji Answear.sk nájdete množstvo známych dizajnérskych značiek, ktoré sú o desiatky až stovky eur lacnejšie. K nim sa radí napríklad Karl Lagerfeld, Pinko, Polo Ralph Lauren, Liu Jo, Calvin Klein Jeans, Coccinelle, Adidas, Puma, New Balance, Vagabond a veľa ďalších.

Na novoročné výpredaje sa pripravil aj internetový obchod Modivo.sk, ktorý má aktuálne zľavy až do 70 %. Tie potešia každého milovníka moderného oblečenia. Okrem dizajnérskych značiek sú k dispozícii aj bežné a lacnejšie kúsky. Zo štýlov prevláda úplne všetko – od minimalistických a jednofarebných tričiek či svetrov až po výrazné šaty, sukne v asymetrickom strihu či masívne a prepracované kabáty. Výber je čisto na vás.

nakupovanie oblečenia

Kvalitná obuv

V rámci tejto sekcie poteší skvelými zľavami až do 70 % eObuv.sk. Internetový obchod predáva obuv rôznych značiek vrátane Adidas, Converse, Vans, New Balance, Dr. Martens, Salomon, Geox atď. Následne mu nechýbajú ani doplnky či kabelky rôznych veľkostí a typu.

Nenašli ste v ponuke internetového obchodu eObuv.sk nič, čo by vás zaujalo? Nezúfajte. Extra zľavy má pre vás aj obchod Footshop.sk, ktorý poteší nielen najnovšími trendy kúskami, ale aj nadčasovými výrobkami, ktoré môžete nosiť opakovane dlhé roky. Výrobky sú určené ako pre ženy, tak aj pre mužov či dokonca deti. Spolu s topánkami sú k dispozícii taktiež doplnky či dokonca oblečenie vo forme mikín, búnd, spodnej bielizne, tričiek, kabátov, nohavíc a množstva ďalšieho.

Bežná aj prémiová kozmetika

Či už potrebujete nejakú špeciálnu kozmetiku, ktorá je známa tým, že je drahá, alebo len patríte k milovníkom líčenia a chceli by ste si rozšíriť svoju zbierku, platí, že novoročné zľavy nájdete aj v tejto sekcii. Na svojich obľúbených výrobkoch tak môžete ušetriť desiatky eur.

Do novoročného výpredaja 2024 sa zapojil napríklad internetový obchod Notino.sk. Ten je známy širokou ponukou rôznych výrobkov a značiek, ktoré sú vhodné pre obe pohlavia a všetky vekové kategórie. Nakupovať tu môžete napríklad šampóny, kondicionéry, masky na vlasy a pleť, séra, oleje, balzamy, krémy, micelárne vody, očné linky, maskary, rúže, zubné pasty, ústne vody či dokonca vône do bytu.

V rámci zliav na Notino.sk si môžete zaobstarať aj produkty na podporu zdravia, ako sú napríklad vitamíny, minerály, kolagény, superpotraviny, proteíny alebo fitness vybavenie. A zabúdať netreba ani na dermokozmetiku, ktorú ocení každý, kto potrebuje špeciálnu starostlivosť.

Zo značiek ponúka Notino.sk množstvo zaujímavých a známych mien vrátane Vichy, CeraVe, Bioderma, Nuxe, Max Factor, Maybelline, Rimmel, Lancome, Essence, Dior, Gosh, Catrice, BrushArt a podobne. Všetky, samozrejme, za výhodné ceny.

Ak potrebujete kozmetiku, no chceli by ste ju nakupovať inde ako na Notino.sk, môžete sa poobzerať po obchodoch ako napríklad Hebe.com, Justpearls.sk, BioNatural.sk či NechtovyRaj.sk.

kozmetika

Zariadenie do interiéru

Na novoročné zľavy myslia aj obchody predávajúce nábytok, doplnky a ďalšie kúsky do interiéru. Ak ste sa teda rozhodli, že si v tomto roku zrekonštruujete príbytok alebo ho len niečím ozvláštnite, teraz je ten najlepší čas.

Skvelé zľavy má v rámci zariadenia interiéru Asko. V jeho ponuke nájdete stovky výrobkov v rôznych štýloch – od minimalistického až po výrazný glamour alebo vintage štýl. Určite si tak prídete na svoje.

V zľavách, ktoré začínajú na 20 %, nakúpite postele, skrine, komody, stoly, stoličky, pohovky, kreslá, obývačkové steny, vitríny, regály a police. Následne nechýbajú ani kúsky vo forme kobercov, lámp, prikrývok, vankúšov, uterákov, osušiek, obliečok, prestieradiel, závesov, žalúzií, kuchynského textilu, domácich spotrebičov, úložných boxov a iných maličkostí.

Z doplnkov si zas môžete vyberať kuchynské, kúpeľňové a kancelárske príslušenstvo, maliarske potreby, detské doplnky a doplnky pre domácich miláčikov.

Veľmi podobne je na tom aj internetový obchod Moebelix.sk, ktorého novoročný výpredaj dosahuje až 70 %. Zľavnených produktov je nesmierne veľa. Za výrazne nízke ceny môžete nakupovať skrine, skrinky, sedačky, pohovky, postele, matrace, stoličky do jedálne aj malý nábytok, ako sú napríklad komody, konferenčné stolíky alebo taburetky.

V rámci kategórie domu a domácnosti si následne užijete výborné zľavy aj v e-shope 4home.sk, MerkuryMarket.sk či XXXLutz.sk.

Elektronika

Elektronika je pomerne drahou vecou, ktorú je ideálne nakupovať práve počas výpredajov, kedy na nej môžete ušetriť desiatky až stovky eur. Ktoré e-shopy majú najlepšie zľavy?

  • Alza.sk – v ponuke obchodu nakúpite mobily, tablety, notebooky, počítače, virtuálnych asistentov, slúchadlá aj čítačky kníh. Okrem toho sa tu však nachádza aj množstvo iných skvelých vecí, ako je napríklad zariadenie do domácnosti, domáce potreby, drogéria, veci do dielne a záhrady, veľké spotrebiče, knihy, poukazy, auto-moto a chovateľské potreby.
  • Mall.sk – má podobnú ponuku ako Alza.sk. Počas novoročných výpredajov tu za skvelé ceny nakúpite mobily, tablety, notebooky aj počítače. Samozrejmosťou sú aj výrobky, ako napríklad móda, kozmetika, knihy, drogéria, chovateľské potreby a podobne.
  • Okay.sk – internetový obchod má vo svojich novoročných zľavách nielen elektroniku, ale aj kvalitný nábytok. Pokojne si tak výrobkami z jeho ponuky môžete zariadiť svoju domácnosť.
elektronika

Cestovanie

Počas novoročných zliav si môžete kúpiť aj výhodný zájazd, letenky alebo ubytovanie. Ak chcete ušetriť, prezrite si ponuku portálu Booking.com, kde nájdete množstvo hotelov, motelov a ďalších ubytovacích zariadení za tie najlepšie ceny.

Skvelými cenami vás poteší aj spoločnosť FlixBus.sk, ktorá vás pomocou svojich autobusov zavezie do rôznych európskych miest. Nehovoriac o portáli eSky.sk, cez ktoré si veľmi jednoducho kúpite letenky kamkoľvek potrebujete.

Často kladené otázky

Kde nájdem výhodné novoročné výpredaje v roku 2024?

Výhodné novoročné výpredaje nájdete napríklad v internetových obchodoch ako Answear.sk, Modivo.sk, eObuv.sk, Footshop.sk či Notino.sk. Tieto obchody ponúkajú široké spektrum produktov od oblečenia a obuvi, až po kozmetiku a produkty do domácnosti. Zľavy dosahujú až 70%.

Aké značky nájdete vo výpredajoch slovenských e-shopov?

V rámci výpredajov nájdete produkty značiek ako Karl Lagerfeld, Pinko, Polo Ralph Lauren, Liu Jo, Calvin Klein Jeans, Coccinelle, Adidas, Puma, New Balance, Vagabond a mnoho ďalších.

Kde môžem nájsť výhodné novoročné výpredaje kozmetiky?

Kozmetické produkty za výhodné ceny nájdete napríklad na webovej stránke Notino.sk, ktorá ponúka široké spektrum výrobkov od značiek ako Vichy, CeraVe, Bioderma, Nuxe, Max Factor, Maybelline, Rimmel, Lancome, Essence, Dior, Gosh, Catrice, BrushArt a podobne. Ak preferujete iné obchody, alternatívou môže byť napríklad Hebe.com, Justpearls.sk, BioNatural.sk či NechtovyRaj.sk.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....

nakupovanie online

Black Friday 2023

Black Friday sa nezadržateľne blíži a s ním aj tie najvýhodnejšie zľavy a akcie roka. Premýšľate, že ho využijete na nákup darčekov pre seba alebo...