8 filmov, ktoré sa dostanú do kín v druhej polovici tohto roku

človek oproti televízii

Počas druhej polovice tohto roku sa môžeme stále všetci tešiť na obrovské množstvo rôznych filmov, ktoré si zamilujete. Či už to budú filmy pre dospelých alebo deti, určite si medzi nimi nájdete favoritov.

Toy Story 4

Dátum vydania: 9. 8. 2019
Určite poznáte aj vy známu rozprávku Toy Story. Príbeh o hračkách, ktoré prežívajú rôzne dobrodružstvá sa tento rok dočkal štvrtého pokračovania. Mnohí majú od celého filmu veľké očakávania a niet sa čomu čudovať. Všetky tri časti si totižto vyslúžili veľký obdiv a patrili medzi veľmi obľúbené.
V najnovšom pokračovaní si budete môcť vychutnať v originálnom prevedení hlasy hercov ako Keanu Reeves, Tom Hanks, Christina Hendricks či mnoho ďalších.

Leví kráľ

Dátum vydania: 18. 7. 2019
Leví kráľ bol veľmi obľúbený film najmä pred niekoľkými rokmi. Animovaný film o malom levíčati si obľúbili nielen deti, ale takisto aj dospelí. Tento rok sa film dočkal pokračovania, ktoré na prvý pohľad vyzerá veľmi realisticky. Ak máte chuť a chcete zistiť, čo sa so Simbom stalo a ako sa jeho život ďalej vyvíja, stavte na tento film.

The Art of Racing in the Rain

Dátum vydania: 8. 8. 2019
Ďalší film, ktorý prináša príbeh o psovi. Krásny a dojemný príbeh o vodičovi pretekárskeho auta, ktorý si adoptuje psa a prežíva s ním veľké množstvo rôznych dobrodružstiev. Film si zamiluje každý milovník psov.

Ad Astra

Dátum vydania: 19. 9. 2019
Film Ad Astra prichádza s príbehom, v ktorom si zahrá Brad Pitt, Liv Tyler či Tommy Lee Jones. Príbeh je o vesmírnom dobrodužstve astronauta Roya McBrideho. Musí totižto vyriešiť záhadu, ktorá ohrozuje prežitie Zeme. Jeho cesta odhalí tajomstvá, ktoré spochybňujú povahu ľudskej existencie a nášho miesta vo vesmíre.

Maleficent: Mistress of Evil

Dátum vydania: 17. 10. 2019
Dej sa odohráva sedem rokov po tom, ako skončila prvá časť. Angelina Jolie urobila znova veľké množstvo práce a my sa tak môžeme tešiť na ďalšie množstvo akcie.

Ford v. Ferrari

Dátum vydania: 14. 11. 2019
Film je záznamom príbehu amerického automobilového dizajnéra Carrolla Shelbyho a britského vodiča Kena Milesa, ktorí bojovali proti rôznym prekážkach, fyzickým zákonom a ich vlastným konfliktom, aby vytvorili to najlepšie pretekárske auto pre Ford Motor Company, ktoré čelilo Ferrari na 24 hodín Le Mans vo Francúzsku v roku 1966.
V tomto filme sa môžeme tešiť na hercov ako Christian Bale, Caitriona Balfe či Matt Damon.

Frozen 2

Dátum vydania: 28. 11. 2019
Máte chuť na dobrú rozprávku a milujete prvú časť Frozen? Už v novembri príde do kín pokračovanie Frozen 2. To bude plné rôznych prekvapení, ďalších zaujímavých zvratov a hlavne krásnych filmových efektov, ktoré potešia najmä detské oko.

Star Wars: Episode IX - The Ryse of Skywalker

Dátum vydania: 19. 12. 2019
Aj napriek tomu, že ešte stále nemáme dostatok informácií o tomto filme, môžete si byť viac ako istí, že deviaty film tejto ságy bude finalizáciou trilógie, ktorá začala epizódou VII - The Force Awakens (2015). Rey, Poe a Finn sa postavia pred poslednú výzvu, kým sa ich dobrodružstvo skončí.

Často kladené otázky

Kedy sa má premiéra filmu Toy Story 4?

Dátum vydania Toy Story 4 je 9. august 2019.

Aké sú hlavné postavy v filme Ad Astra a čo je jeho zápletka?

Hlavné postavy v filme Ad Astra sú Roy McBride (Brad Pitt), Liv Tyler a Tommy Lee Jones. Príbeh je o vesmírnom dobrodružstve astronauta Roya McBrideho, ktorý musí vyriešiť záhadu ohrozujúcu prežitie Zeme. Jeho cesta odhalí tajomstvá, ktoré spochybňujú povahu ľudskej existencie a nášho miesta vo vesmíre.

Kedy sa bude konať premiéra Frozen 2 a čo môžeme očakávať od tohto pokračovania?

Premiéra Frozen 2 je naplánovaná na 28. novembra 2019. Pokračovanie bude plné rôznych prekvapení, zaujímavých zvratov a krásnych filmových efektov, ktoré potešia najmä detské oko.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

nakupovanie

Ako nakupovať na Allegro.sk: Skúsenosti a rady

Milujete nakupovanie na internete a neustále hľadáte nové internetové obchody, z ktorých si môžete zaobstarať širokú ponuku rôznych výrobkov? V tom...

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...