7 filmov, na ktoré sa môžeme v roku 2020 tešiť

projektor

Filmový priemysel beží priamo do novej dekády a odovzdáva taktovku novej generácii. Chystá sa rozšíriť dedičstvo filmu o nové príbehy a obnoviť naše najobľúbenejšie filmy, ktoré poznáme a milujeme. Čo príde v novej dekáde? Toto je zoznam pripravovaných filmov na rok 2020.

Dolittle

Po strate svojej manželky sa slávny lekár rozhodne otvoriť svoje zlomené srdce a myseľ zvieratám, s ktorými sa môže rozprávať. Netrvá však dlho a musí sa vrátiť znova do práce. Kráľovná totižto ochorie a je nútený odplávať na mýtický ostrov, kde môže nájsť liek. Samozrejme, na svoju plavbu sa vydá s partiou priateľov.

Vyzerá to tak, že rok sa začne epickým dobrodružstvom, ktorý nás presunie do veľkolepého magického sveta. A my sa máme naozaj na čo tešiť!

Dátum premiéry: 17. 1. 2020

Little Women

Klasika, ktorá nikdy neomrzí. V šesťdesiatych rokoch 20. storočia žili so svojou matkou štyri sestry s rôznymi osobnosťami. V centre diania sa odohráva občianska vojna, v ktorej bojuje ich otec. Život dievčat sa neustále vyvíja a mení. Každá dospieva, hľadá lásku a miesto vo svete. Film je vytvorený na základe klasického a nestarnúceho románu Louisa May Alcott.

Okrem úžasného príbehu sa môžeme tešiť aj na skvelé obsadenie, ktoré sľubuje perfektný zážitok z filmu.

Dátum premiéry: 30. 1. 2020

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Ste milovníkom filmu Suicide Squad? V tom prípade si určite zamilujete aj nový film, ktorý sa zameriava čisto na Harley Quinn. Po jej rozchode s Jokerom je Harley úplne zničená. Čoskoro však zistí, že sa z toho vie veľmi jednoducho dostať. Harley je po svojom prvom úspechu v roku 2016 späť. Získava si tak srdcia všetkých milovníkov komiksoviek na svete.

Dátum premiéry: 7. 2. 2020

The Invisible Man

Cecilia má podozrenie, že násilnícka samovražda jej expriateľa bola vlastne podvod. Po sérii čudných a nebezpečných náhod si musí nájsť spôsob, ako dokázať, že niekto, koho nikto nevidí, ju loví.
Tento film je založený na slávnom románe H.G. Wellsa a očakávame, že film bude naozaj ohromujúci.

Dátum premiéry: 28. 2. 2020

Mulan

Aby zachránila svojho otca, hlavná postava, Mulan, utečie z domu, predstiera, že je mužským bojovníkom a namiesto svojho otca sa pripojí k armáde. Teraz sa musí skutočne stať bojovníkom, aby udržala svoje tajomstvo a zachránila Čínu.

V marci do kín príde ďalší akčný a zaujímavý film z klasickej animácie Disneyho, ktorý sľubuje, výnimočnosť a epickosť.

Dátum premiéry: 27. 3. 2020

The New Mutants

Päť mladých dospievajúcich mutantov je držaných v tajnom zariadení proti svojej vôli. Objavia tu svoje schopnosti a musia bojovať proti svojim minulým hriechom len pre to, aby sa zachránili. Film mal byť prvýkrát vydaný na jar v roku 2018. Následne však bola jeho premiéra niekoľkokrát presunutá. Dúfame, že tentoraz je dátum konečný.

Dátum premiéry: 3. 4. 2020

Black Widow

Akčný film, ktorý sa odohráva po Captain America: Civil War (2016) a Avengers: Infinity War (2018). Natasha Romanoff sa ocitla sama proti minulosti, ktorej musí čeliť a konfrontovať ju.

A každý milovník Avengers si musí priznať, že na tento film čakal už večnosť. Preto si ho nesmie snáď nikto nechať ujsť.

Dátum premiéry: 1. 5. 2020

Často kladené otázky

Aký je zoznam pripravovaných filmov na rok 2020?

Niektoré z pripravovaných filmov na rok 2020 sú Dolittle, Little Women, Birds of Prey, The Invisible Man, Mulan, The New Mutants a Black Widow.

O čom je film Dolittle?

Film Dolittle sa zaoberá príbehom slávneho lekára, ktorý sa po strate svojej manželky rozhodne otvoriť svoje srdce a myseľ zvieratám, s ktorými sa môže rozprávať. Keď kráľovná ochorie, musí sa vrátiť do práce a odplávať na mýtický ostrov, kde môže nájsť liek.

O čom je film Little Women?

Little Women je film vytvorený na základe klasického románu Louisa May Alcott. Je o štyroch sestrách s rôznymi osobnosťami, ktoré žijú so svojou matkou v šesťdesiatych rokoch 20. storočia a zápasia s osobným rastom, hľadaním lásky a miestom vo svete, zatiaľ čo ich otec bojuje v občianskej vojne.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

nakupovanie

Ako nakupovať na Allegro.sk: Skúsenosti a rady

Milujete nakupovanie na internete a neustále hľadáte nové internetové obchody, z ktorých si môžete zaobstarať širokú ponuku rôznych výrobkov? V tom...

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...