4 módne tipy na jar, v ktorých určite zažiarite!

jeans

Aj napriek tomu, že jar začala už pred pár týždňami, vonku bolo ešte dlhý čas po tom nehostinné a chladné počasie, počas ktorého sme museli doma v krboch kúriť, nosiť dlhé kabáty a v niektorých prípadoch aj čapice alebo šále. Teraz je však vonku už veľmi príjemne a vy tak môžete vytvoriť krásny outfit zložený z perfektných kúskov.

jesenné outfity

Ľahký kabátik hnedej farby

Vytvoriť nejaký štýlový outfit v dnešnej dobe už nie je vôbec žiaden problém. Stačí sa pozrieť na internet a nechať sa inšpirovať či už jednoduchšími alebo skôr zložitejšími outfitmi. Jeden z kúskov, ktoré by vám nemali chýbať v šatníku, by mal byť hnedý kabát, presnejšie kabát v ťavej alebo karamelovej farbe. Tieto "camel coats" sú už niekoľko rokov po sebe veľmi obľúbenými kúskami, na ktoré staví veľké množstvo ľudí po celom svete.

Tento druh kabátu sa hodí s úplne všetkým. Môžete ho kombinovať so sukňou, so šatami, s čiernymi nohavicami alebo modrými rifľami. Vždy urobíte dobrý dojem a krásny a štýlový look na seba dlho nenechá čakať.

Takýto druh kabátu je vhodný so všetkými druhmi topánok. Či už nosíte lodičky alebo len topánočky bez opätku, ktoré sú uzatvorené, nemusíte sa takejto kombinácie vôbec báť! Je štýlová, jednoduchá a veľmi dobre vyzerá snáď na každom!

Čierne tenisky Converse ZOOT.sk

Denim

Rifľovina či inak povedané denim. Krásne kúsky, ktoré sú štýlové, dajú sa skvelo nosiť a vyzerajú veľmi dobre na každom z nás, panujú v jarných mesiacoch na prvých a popredných priečkach. Niet sa ani čomu čudovať. Takéto veci sú totižto veľmi obľúbené a pohodlné. Na človeku vyzerajú skvelo a dajú sa kombinovať s úplne všetkým.

Denimové kúsky, ktoré sú dnes veľmi obľúbené, sú napríklad sukne, klasicky nohavice, no takisto aj šaty alebo dokonca nejaké topy a tričká. Fantázií sa medze nekladú a to sa myslí ešte dvakrát tak pri móde. Nebojte sa skúšať niečo nové a kombinovať zaujímavé kúsky!

rifle

Vrstvenie

Počas zimy vrstvíme kvôli nízkym teplotám a skôr z praktického hľadiska. Počas jari môžete vrstviť svoje obľúbené kúsky práve vďaka tomu, že chcete a že konečný výsledok vyzerá perfektne! Pri vrstvení je však veľmi dôležité podotknúť, že by ste nemali kombinovať príliš veľa rôznych farieb, pretože by to nemuselo dopadnúť presne tak, ako chcete vy. Najlepšie je ostať tón v tóne a skombinovať dve farby, ktoré spolu ladia a vyzerajú veľmi dobre.

Športový štýl

Ak nemáte príliš radi eleganciu alebo potrebujete štýlový, no takisto pohodlný outfit, stavte na klasiku vo forme tenisiek, ktoré sa hodia takmer ku všetkému. Dnes by sme mohli povedať, že sa naozaj hodia ku všetkému. Najlepšia kombinácia je však tá, keď skombinujete rifle alebo nejaké nohavice s plátenkami, napríklad v štýle Converse.

Do takéhoto outfitu sa hodia aj elegantné veci, ako napríklad kabáty alebo saká. Nebojte sa ukázať svoju tvár a jednoducho robte to, čo vás naozaj baví. Kombinujte kúsky, v ktorých sa cítite príjemne a dobre.

Často kladené otázky

Aký druh kabátu by som si mal kúpiť na jar?

Na jar by sa vám v šatníku veľmi hodil hnedý kabát, presnejšie kabát v ťavej alebo karamelovej farbe. Tieto "camel coats" sú veľmi obľúbené a hodí sa s nimi úplne všetko. Môžete ich kombinovať so sukňou, so šatami, s čiernymi nohavicami alebo modrými rifľami.

Aké denimové kúsky sú na jar obľúbené?

Na jar sú veľmi obľúbené denimové kúsky, ako sú sukne, klasické nohavice, šaty alebo dokonca nejaké topy a tričká. Tieto veci sú štýlové, pohodlné a dajú sa kombinovať s úplne všetkým.

Aký štýl obuvi je vhodný na jar?

Pokiale hľadáte štýlový a pohodlný outfit na jar, stavte na klasiku vo forme tenisiek, ktoré sa zhodujú takmer ku všetkému. Dobrou voľbou sú plátenky, napríklad v štýle Converse, ktoré sa hodí aj k elegantným veciam, ako sú kabáty alebo saká.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...