Ako nosiť rifľovú bundu? Máme pre vás zopár trikov!

outfity

V móde exituje zopár kúskov, ktoré nikdy nezostarnú a môžeme ich nosiť neustále. Medzi takéto kúsky patrí aj rifľová bunda, ktorá je už roky medzi nami. Aj napriek tomu, že sa v priebehu dekád možno jej strih či nejaký dizajn zmenil, ak by ste si vzali staršiu bundu, ktorú ste si kúpili v 90. rokoch, nikto by rozdiel nespozoroval.

Rifľová bunda je kúsok, ktorý miluje snáď každý. Vyzerá dobre ako na ženách, tak na mužoch. Ako v športovom, tak aj v elegantnejšom outfite. Dá sa skombinovať so všetkým a je nielen štýlová, ale takisto aj praktická. V ponukách obchodov totižto nájdete aj rôzne zateplené verzie, ktoré vás ochránia počas jesene a zimy pred nízkymi teplotami.

Klasika

Pod pojmom klasika si každý predstaví niečo iné, no vždy je to úplne bežný outfit, ktorý nosíme v ten deň, kedy jednoducho nestíhame alebo nemáme náladu na vymýšľanie nejakých outfitov. Presne do takejto bežnej klasiky sa rifľová bunda perfektne hodí.

Bežný outfit, ktorý sa skladá z nohavíc, či už klasických rifieľ alebo čiernych nohavíc, klasického trička a rifľovej bundy, je nesmrteľnou klasikou, ktorá nič nepokazí, dobre sa na človeku vyníma a vždy sa budete cítiť pohodlne. Ako sme už vyššie spomínali, rifľová bunda sa najlepšie hodí do športových a ležérnejších outfitov počas bežných dní v týždni.

Do takéhoto outfitu sa však nebojte zakomponovať lodičky alebo topánky na vysokom opätku. Výsledok sa tak príjemne "rozbije" a bude zas o niečo iný.

Šaty a sukňa

Úprimne, viete si predstaviť lepšiu bundu k sukni alebo k šatám ako tú rifľovú? My totižto nie. Bežná rifľová bunda alebo rifľová bunda s potlačou vyzerajú vždy dobre a celý outfit nejako oživia. Ak totižto netúžite po príliš elegantnom "business" looku, rifľová bunda je presne spestrením, ktoré v tomto prípade potrebujete.

Ak si k šatám alebo sukni takúto bundu oblečiete, nemusíte si obúvať len lodičky. V tomto prípade sa k celému outfitu hodia aj tenisky.

A strih šiat? Ten je naozaj len a len na vás. Šaty môžu mať strih do A, ale takisto môžu byť aj obtiahnuté či voľné. Nemusíte sa báť ani dlhých šiat, ktoré sa s rifľovou bundou dajú príjemne skombinovať a vznikne vďaka tomu niečo úplne nové.

Sveter alebo hrubší top

Ak prichádza jeseň alebo je vonku chladnejšie a vy potrebujete pod bundu niečo hrubšie, nebojte sa roláku, svetra alebo nejakého hrubšieho topu. Rifľová bunda je známa tým, že nie je príliš hrubá, a preto vás pred nízkymi teplotami neochráni. Je však skvelá vo vrstvení, a preto si pod ňu môžete dať nielen jednu vrstvu, ale rovno aj niekoľko.

Nič nepokazíte ani v tom prípade, ak si pod bundu dáte aj mikinu. Kapucňu z mikiny jednoducho vystrčte von.

Čipka a volány

Ani tento druh oblečenia nie je tabu. Čipka a volány sú v dnešnej dobe IN, a preto nie je prekvapením, ak ich doma máte aj vy. S rifľovou bundou sa takýto top alebo šaty príjemne kombinuje a nemusíte sa ničoho takého báť. Elegancia so športovým štýlom je jednoducho to, čo určite potrebujete.

Často kladené otázky

Na aký typ outfitu sa hodí rifľová bunda?

Rifľová bunda sa najlepšie hodí na športové a ležérne outfity počas bežných dní v týždni. Funguje dobre aj v kombinácii so šatami, sukňami, svetrami, hrubšími topmi, čipkou a volánmi. Je skvelá na vrstvenie a dá sa nosiť s rôznymi doplnkami, ako sú lodičky, tenisky či topánky na vysokom opätku.

Ako môžem rifľovú bundu skombinovať, aby mi poskytla väčšiu ochranu v chladnom počasí?

Rifľová bunda sa dá vrstviť s inými kúskami oblečenia, ako sú roláky, svetre alebo hrubšie topy. V prípade potreby si môžete pod bundu dať aj mikinu a vystrčiť kapucňu von.

Má rifľová bunda nejaké obmedzenia v kombinácii s inými štýlmi oblečenia?

Rifľová bunda je veľmi univerzálna a dá sa kombinovať s rôznymi druhmi oblečenia. Je vhodná pre športové, ležérne, elegantné aj business outfity, a môžete ju nosiť s nohavicami, sukňami, šatami i rolákmi. Hodia sa k nej aj rozličné doplnky, ako sú tenisky, lodičky či šatky.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...