About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

šaty

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či dokonca deti. Jedným z hlavných typov oblečenia, ktoré sa v e-shope nachádzajú, sú šaty. Aké About You šaty si môžete zaobstarať a doplniť tak nimi svoj šatník?

Formálne spoločenské šaty vhodné na rôzne udalosti

Máte pred sebou oslavu, stretávku alebo nejakú inú udalosť, ktorá si vyžaduje určitý dress code? Ideálnym riešením sú spoločenské šaty, ktoré sú charakteristické formálnym vzhľadom. Vďaka nemu sa dajú skombinovať ako s balerínkami a poltopánkami, tak aj s lodičkami alebo čižmami na vysokom opätku.

Spoločenské šaty v ponuke AboutYou.sk majú rôzne prevedenia. Zvoliť si môžete mini šaty, ktoré sú vhodné skôr na osobné oslavy alebo stretnutia s priateľmi, dlhé maxi šaty, ktoré sú ideálne na svadby, alebo zlatú strednú cestu vo forme midi šiat, ktoré potešia svojou univerzálnosťou. Nosiť ich môžete takmer všade.

Spolu s dĺžkou je však dôležitá aj farba šiat. Kým na niektoré podujatia a udalosti si môžete vziať akúkoľvek farbu, iné si vyžadujú presný odtieň. Široká ponuka e-shopu AboutYou.sk vám zaručuje, že si určite prídete na svoje. Zvoliť si môžete čierne, ružové, modré, zelené, fialové, červené aj žlté šaty.

Okrem špeciálnych udalostí sú formálne šaty ideálne aj do práce vo firme alebo spoločnosti, ktorá má určité pravidlá v rámci obliekania.

About You šaty

Unikátne šaty na svadbu, ktoré si zamiluje každá nevesta aj družička

Výber šiat na svadbu sa odlišuje v závislosti od toho, či si ich kupujete ako nevesta, družička alebo hosť. E-shop About You má kúsky pre každú jednu možnosť.

Nevesty potešia najmä minimalistické biele šaty, ktoré môžu mať maxi, midi aj mini dĺžku. Na svoje si tak príde ako nevesta, ktorá chce dodržiavať tradície a mať skôr klasické dlhé šaty, tak aj nevesta, ktorá je milovníčka nových trendov a chce svojimi kratšími šatami vyjsť z davu.

Šaty na svadbu z AboutYou.sk sú minimalistické, jemné a ženské. Krásne zvýrazňujú postavu a dajú sa doplniť závojom, kabátom či len tenším sakom. Niektoré šaty sú aj vo viacerých farebných prevedeniach, čo poteší najmä tie nevesty, ktoré chcú mať podobné alebo rovnaké šaty ako družičky.

Ak hľadáte šaty pre družičky, ponuka je ešte širšia. Všetkým svojim družičkám môžete vybrať rovnaké prevedenia šiat, prípadne im môžete dať pri nákupe voľnú ruku. V oboch prípadoch je však možné nakupovať na About You, kde sú šaty na tenké aj širšie ramienka, bez ramienok či s dlhým rukávom. Mnohé sú minimalistické, odeté do jednej farby, no niektoré nájdete aj s rôznofarebnými detailmi či vzormi.

Ponuka obchodu následne vyjde v ústrety aj ženám, ktoré budú len hosťami svadby. Tie si môžu zo širokej ponuky vybrať presne podľa svojich predstáv. Jedinej farbe, ktorej by sa mali vyhýbať, je biela. Tá je počas svadby vyhradená pre nevestu. Stopku má spravidla aj čierna, ktorá môže pôsobiť pochmúrne.

svadobné šaty About You

Ležérne mikinové šaty vhodné na každodenné nosenie

Mnohé formálne šaty, a to najmä obtiahnuté typy, sú charakteristické tým, že nie sú príliš komfortné. Veľakrát niekde ťahajú alebo obmedzujú v pohybe. Ak by ste chceli nosiť šaty, no pritom si túžite zachovať komfort, vyberte si mikinové prevedenie.

Mikinové šaty sú vyrobené z mäkkého materiálu, ktorý zaručuje pohodlie počas celého dňa. O pohodlie sa stará aj voľný strih, ktorý vám umožňuje voľne sa hýbať a ktorý dokáže skryť aj menšie nedokonalosti. Mnohé šaty tohto typu majú aj praktickú kapucňu či dlhé rukávy, takže ich môžete nosiť v zlom počasí alebo počas zimy.

Mikonové šaty v ponuke About You sú rozmanité. Niektoré sú dlhšie, iné kratšie. Väčšina z nich má minimalistické jednofarebné prevedenie, no niektoré potešia aj výrazným logom známej značky alebo nejakou potlačou. Ak by ste chceli na mikinových šatách z tohto e-shopu ušetriť, prezrite si všetky zľavy na About You a tešte sa z výhodných cien.

Premýšľate, že by ste si takéto šaty zaobstarali aj vy, no neviete, s čím ich nosiť? Skombinovať ich môžete s obtiahnutými rifľami, legínami alebo pančuchami. Obuť si k nim môžete tenisky, čižmy, poltopánky aj balerínky. V rámci vrchnej vrstvy je dobré zvoliť športovú alebo koženú bundu. Doplnky si k mikinovým šatám dávať nemusíte. Postačí vám len menšia kabelka, ľadvinka alebo vak.

mikinové šaty About You

Koktejlové šaty na každú párty

Koktejlové šaty si u vás nájdu využitie najmä v prípade párty, osláv a tanečných udalostí, ako sú napríklad svadby. Charakteristické sú spravidla kratšou dĺžkou (aj keď v ponuke About You nájdete aj dlhšie kúsky), strihom lichotiacim postave a originalitou. Väčšina koktejlových šiat má zaujímavý doplnok, napríklad vo forme opasku, prípadne kombinuje viacero typov látok, čím zaisťuje netradičný výsledok.

Ku koktejlovým šatám sa hodia najmä lodičky, prípadne čižmy na vysokom podpätku. Vyhnite sa ich kombinovaniu s plátenkami, teniskami alebo masívnymi čižmami s plochou podrážkou. Celok by mohol vyzerať príliš chaoticky.

Doplnky vyberajte na základe toho, aké šaty si zvolíte. Ak sú šaty príliš výrazné, siahnite len po jemných náušniciach v striebornom alebo zlatom. Na druhej strane, keď sú šaty skôr minimalistické a jednoduché, nebojte sa staviť na masívne náušnice, výrazný náhrdelník alebo nejaký zaujímavý náramok. Pekne môže vyzerať aj set šperkov, ktoré sú z rovnakého materiálu.

koktejlové šaty About You

Teplé úpletové šaty ako stvorené na jeseň a zimu

Šaty nie sú kúskom, ktorý by ste mali nosiť len počas teplých ročných období. Obliecť si ich môžete aj na jeseň či v zime. Stačí len, keď si vyberiete kvalitné úpletové šaty z hrubšieho materiálu. Väčšina z týchto šiat disponuje dlhým rukávom a dlhším strihom, vďaka čomu vám v nich nebude zima ani vtedy, keď bude vonku pod nulou.

K úpletovým šatám si oblečte hrubšie pančuchy. Z topánok sú vhodné vysoké čižmy alebo členkové čižmičky. Celok môžete doplniť formálnejším kabátom na zaväzovanie alebo na klasické gombíky.

About You šaty

Vyberte si svoje vysnívané šaty na About You

Ponuka šiat v internetovom obchode About You je skutočne široká. Na svoje si vďaka tomu môže prísť každý, kto hľadá formálne šaty na určitú udalosť, športové kúsky vhodné na bežné nosenie alebo hrubšie prevedenia ako stvorené na zimu. Prezrite si portfólio About You, prečítajte si zaujímavosti e-shopu About You a doplňte svoj šatník o vysnívané šaty aj vy.

Často kladené otázky

Aké typy šiat ponúka internetový obchod About You?

About You ponúka širokú ponuku zaujímavých šiat za skvelé ceny. Do ich ponuky patria formálne spoločenské šaty vhodné na rôzne udalosti, unikátne šaty na svadbu pre nevesty, družičky a hosťov, a ležérne mikinové šaty vhodné na každodenné nosenie.

V akom rozsahu farebných variantov ponúka About You spoločenské šaty?

V ponuke About You nájdete spoločenské šaty v rôznych farbách a odtieňoch. Môžete si zvoliť medzi čiernymi, ružovými, modrými, zelenými, fialovými, červenými a žltými šatami. Ponuka e-shopu zaručuje, že si každý zákazník príde na svoje.

Ako sú v ponuke About You zastúpené šaty pre svadby?

About You ponúka šaty pre svadby pre nevesty, družičky a hosťov. Nevesty v ponuke nájdu minimalistické biele šaty v maxi, midi a mini dĺžke. Družičky majú na výber šaty na tenké aj širšie ramienka, bez ramienok alebo s dlhým rukávom, v jednofarebných a viacfarebných prevedeniach. Hosťom svadby následne poskytuje širokú ponuku podľa ich predstáv, s výnimkou bielej a čiernej farby.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

módne trendy 2021

Najväčšie letné trendy 2021: Čo vám nesmie chýbať?

Trendy sa neustále menia, a to, čo bolo moderné pred pár týždňami, je dnes už dávno preč. Udržať krok s módnymi špecialistami je niekedy náročné,...