eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

topánky na opätku

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov. Na trhu však existuje veľké množstvo e-shopov, pričom nie každý vám poskytne kvalitné produkty či služby. Otázkou preto zostáva, na ktorý sa obrátiť v prípade, že potrebujete tenisky, lodičky, čižmy alebo poltopánky? Ideálnou voľbou je internetový obchod eObuv.sk, ktorý je jedným z najobľúbenejších na slovenskom trhu.

Všeobecné informácie o e-shope eObuv

Pôvod internetového obchodu eObuv.sk siaha do Poľska. Spoločnosť, ktorá za ním stojí, je jednou z najväčších spoločností orientujúcich sa na predaj obuvi a doplnkov v krajine. Eobuwie, názov pošského obchodu, je rodinná firma s tradíciami, ktorá funguje už viac ako 20 rokov. Počas tohto obdobia si stihla vytvoriť veľké množstvo spokojných zákazníkov, ktorí na ňu nedajú dopustiť.

Obľuba e-shopu veľmi rýchlo rástla, čo bol dôvod, prečo sa už po krátkej dobe rozšíril za hranice. Pred niekoľkými rokmi sa dostal aj na slovenský trh, kde zákazníkov teší kvalitnými doplnkami, obuvou a rôznym ďalším príslušenstvom za skvelé ceny. Z výborných cien sa môžete tešiť aj vtedy, keď si prezriete všetky zľavy na eObuv a využijete výhodné zľavové kupóny.

V jednoduchosti povedané, eObuwie.pl a všetky ďalšie pobočky v iných krajinách, sú lídrom online predaja obuvi a doplnkov v strednej a východnej Európe. Spoločnosť má viac ako 20 rokov skúseností, ktoré pravidelne pretavuje do komunikácie so zákazníkom a predávaných produktov. Ide o oficiálneho distribútora mnohých veľkých značiek, čo vám zaručuje, že každý kúsok je originál a poskytne vám tie najlepšie funkcie.

Tím, ktorí stojí za slovenským obchodom eObuv, sa skladá z ľudí, ktorí majú vášeň k móde a obuvi. Okrem kvalitných produktov je pre nich dôležitá aj profesionalita a tie najlepšie zákaznícke služby, vďaka ktorým si z pohodlia obývačky či spálne vyberie správny typ topánok aj veľkosť úplne každý.

Internetový obchod predáva starostlivo vybrané produkty tých najlepších domácich a zahraničných značiek. Sortiment je pravidelne obohacovaný aj o exkluzívne značky, ktoré síce majú vyššiu cenu, no poskytujú nezameniteľnú kvalitu. Vyberať si môžete kúsky značiek ako Tommy Hilfiger, Guess, Carinii, Liu Jo, Calvin Klein, Furla, Ecco, Clarks, Geox a mnoho ďalších.

Nike tenisky

Skupina Modivo

Internetový obchod eObuv spadá pod skupinu Modivo, európskeho lídra v online predaji oblečenia, obuvi a doplnkov. Modivo spája ponuky e-commerce platforiem eObuv a Modivo a vďaka investíciám do moderných technológií prináša inovatívne projekty, ako napríklad esize.me.

Spoločnosť Modivo poskytuje prístup k platformám viacerých značiek a ponúka špičkové omnichannel riešenia, ktoré zákazníkom poskytujú netradičný a veľmi zaujímavý zážitok z nakupovania, s ktorým sa v tomto odvetví nestretnete.

Modivo umožňuje nakupovať online, cez mobilnú aplikáciu aj v kamennom obchode. Bez ohľadu na zvolený predajný kanál má zákazník prístup k rovnakej ponuke a rovnakým zľavám. V prípade voľby online nakupovania si môžu zákazníci užívať pohodlné a bezpečné spôsoby platby, bezplatné doručenie, 100 dní na bezplatné vrátenie a obľúbený vernostný program Modivo Fashion Club.

Špeciálny projekt esize.me

Internetový obchod eObuv vytvoril špeciálny projekt s názvom esize.me pomocou ktorého smeruje k integrácii online a offline predajných kanálov. Esize.me je inovatívny 3D skener chodidiel, ktorý zjednodušuje a umožňuje nakupovanie topánok bez toho, aby ste si ich museli skúšať. Systém dokáže veľmi jednoducho odporučiť správnu veľkosť a učí sa na základe ďalších nákupných rozhodnutí zákazníkov. Jeho výsledky sú tak každým nákupom čoraz lepšie a presnejšie.

Použitie tohto nástroja je jednoduché. Služba sa nachádza priamo v kamennom obchode, v ktorom vám špecialista naskenuje nohy za tri minúty. Nástroj vám následne prezradí najvhodnejšiu veľkosť topánky s prihliadnutím na typ obuvi a výrobcu. Sken pritom môžete používať aj pri ďalšom online nakupovaní. Stačí ho len priamo nahrať do e-shopu. Takto budete mať istotu, že keď si vyberiete nejakú obuv, nebudete ju musieť po krátkom čase vracať.

Tým, že spoločnosť stiera hranice medzi online a offline, zaručuje zákazníkom jedinečný zážitok z výberu aj nakupovania produktov. E-shop však pritom nezaostáva a pokračuje ďalej. Služby, ktoré poskytuje, sa snaží neustále zlepšovať, čo sa odzrkadľuje aj na početných oceneniach, ktoré v priebehu rokov získal. K nim sa radia eCommerce Polska awards, CEE Retail Awards, Forbes Diamonds, PRCH Retail Awards, Effie Awards alebo Digital Excellence Awards.

Uvedenie mobilnej aplikácie

Nakupovanie v e-shope eObuv.sk zjednodušuje aj mobilná aplikácia, ktorá má už viac ako 5 miliónov stiahnutí. Aplikácia je k dispozícii pre iOS aj Android zariadenia a môžete si ju stiahnuť do mobilov aj tabletov. V aplikácii nájdete všetky topánky, obuv, doplnky a ďalšie príslušenstvo, ktoré sa nachádza aj v ponuke e-shopu.

Mobilná aplikácia je praktická a veľmi ľahko sa používa. Prispôsobená je pre menšie obrazovky mobilných zariadení, vďaka čomu sa vám bude dobre nakupovať aj vtedy, keď budete na cestách alebo nebudete práve sedieť pred počítačom.

biele lodičky

Zaujímavosti o e-shope eObuv

  • Internetový obchod má v súčasnosti v ponuke viac ako 485 značiek. Niektoré z nich sú drahšie, iné zas lacnejšie. Pri nákupe si tak príde na svoje úplne každý.
  • Portfólio internetového obchodu tvorí viac ako 50-tisíc modelov topánok a kabeliek rôznych farieb, materiálov a štýlov. Máte preto istotu, že si vyberiete kúsok, ktorý sa bude hodiť do vášho preferovaného štýlu.
  • Internetový obchod poskytuje nadštandardné vrátenie. Ak by vám náhodou výrobky nesadli, môžete ich vrátiť až do 100 dní.
  • E-shop eObuwie.pl sa môže pochváliť počtom 800 miliónov návštev v čase od 1. januára 2021 do 31. januára 2022.
  • Aplikáciu spoločnosti si stiahlo už viac ako 5 miliónov používateľov.
  • Spoločnosť aktuálne funguje až na 19 európskych trhoch.
  • eObuv kabelky predstavujú, rovnako ako obuv či iné doplnky, širokú kolekciu rôznych modelov, z ktorých si vyberie úplne každý.
  • eObuv je súčasťou skupiny Modivo, ktorá je známa prevádzkovaním rovnomenného e-shopu zameraného na oblečenie a doplnky. Modivo.sk funguje aj na slovenskom trhu a v jeho ponuke nájdete známe aj menej známe značky zaručujúce kvalitu a pohodlie.
  • E-shop poskytuje službu Reserve & Collect, ktorá umožňuje objednať si niektoré z produktov, o ktoré máte záujem, na vami zvolenej pobočke. V tejto pobočke si ich môžete aj vyskúšať a v prípade, že vám nesadnú alebo sa vám nebudú páčiť, ich môžete nechať na predajni. Bez toho, aby ste niečo platili.
  • Spoločnosť stojaca za e-shopom využíva plne biologicky rozložiteľné a recyklovateľné obaly určené na zníženie spotreby plastov a emisií CO2. Papierové obaly sú pritom dodávané od miestneho dodávateľa, šetria skladovací priestor a zefektívňujú proces prepravy balíkov.

Často kladené otázky

Aký internetový obchod je ideálnou voľbou na nákup obuvi a topánok?

Na nákup obuvi a topánok je ideálnou voľbou internetový obchod eObuv.sk, ktorý je jedným z najobľúbenejších na slovenskom trhu. Spoločnosť má viac ako 20 rokov skúseností a okrem širokého výberu kvalitnej obuvi má v portfóliu aj doplnky.

Aký sortiment ponúka internetový obchod eObuv?

eObuv ponúka starostlivo vybrané produkty tých najlepších domácich a zahraničných značiek. Sortiment je pravidelne obohacovaný aj o exkluzívne značky, ako napríklad Tommy Hilfiger, Guess, Carinii, Liu Jo, Calvin Klein, Furla, Ecco, Clarks, Geox a mnoho ďalších.

Čo je špeciálny projekt esize.me od eObuv?

Špeciálny projekt esize.me je inovatívny 3D skener chodidiel, ktorý umožňuje nakupovanie topánok bez toho, aby ste si ich museli skúšať. Systém dokáže veľmi jednoducho odporučiť správnu veľkosť a učí sa na základe ďalších nákupných rozhodnutí zákazníkov. Jeho výsledky sú tak každým nákupom čoraz lepšie a presnejšie.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...

módne trendy 2021

Najväčšie letné trendy 2021: Čo vám nesmie chýbať?

Trendy sa neustále menia, a to, čo bolo moderné pred pár týždňami, je dnes už dávno preč. Udržať krok s módnymi špecialistami je niekedy náročné,...