Tieto módne trendy už dávno vyšli z módy. Vyhýbajte sa im!

oblečenie na vešiaku

Nie všetky trendy, ktoré na prvý pohľad vyzerajú dobre, sú rovnako aj dobré. Niektoré vyzerajú skôr čudne a nie je celkom jasné, ako sa mohli stať tak populárnymi. Niekedy sú tak jedinečné, že sa nedajú kombinovať s každodenným oblečením a po ich kúpe ich využijete len raz alebo dvakrát. Aj to je dôvod, prečo sa ľudia veľmi tešia, keď nakoniec zmiznú.

My sme vám v dnešnom článku dali dokopy zopár trendov z predchádzajúcich sezón, ktoré boli určitým spôsobom "divné" a sme radi, že odišli.

Vyšívané oblečenie

Pred niekoľkými rokmi bolo vyšívané oblečenie veľmi obľúbené. Bolo úplne jedno, či išlo o blúzky, tričká alebo nohavice, vyšívaný vzor bol takmer všade. Tento rok však prišiel čas, kedy je potrebné prestať ich nosiť. Dnešná móda diktuje jednoduchosť a minimalizmus. A toho by sme sa aj mali držať. Jednofarebné džínsy bez potlače a biele tričko vyzerajú omnoho lepšie ako kombinácia s vyšívaním.

Nočné košele ako hlavný kúsok oblečenia

Pred nejakým časom sa na trhu objavili šaty, ktoré veľmi nápadne vyzerali ako nočné košele. Niektorí ich však nosili veľmi radi nielen von, ale dokonca aj na formálne podujatia. Samozrejme, tento typ šiat je ženský, elegantný a pekný, no hodváb, z ktorého sú urobené, je jednoducho stvorený do spálne. Na domáce použitie. A práve preto sa tieto šaty vrátili tam, kde by mali byť.

Crocs

Ani vy ste nikdy nemuseli známe topánky s názvom crocs? Ak nie, máme pre vás dobrú správu. Ich veľkej sláve konečne odzvonilo. Topánky sú jednoduché a pohodlné. Dobre sa v nich chodí, no na nohe nevyzerajú dobre. Práve preto by ste ich pri najbližšej príležitosti mali nechať už len na domáce použitie.

Legíny, ktoré vyzerajú ako džínsy

Trend džínsov, ktoré vyzerajú ako rifle konečne odzvonil. Ich výhodou síce bola väčšia pohodlnosť oproti rifliam a nižšia cena, no mali jeden problém. Tento typ oblečenia vyzerá na človeku lacno a gýčovo. Pri najbližšom triedení šatníka ich radšej vyhoďte.

Neónové farby

Minulý rok mali obrovský boom neónové farby. Boli ich plné obchody. Ak ste tomuto krátkemu trendu odolali, spravili ste dobre. Dnes už nie sú v móde. Jednoduché a prirodzenejšie farby ako biela, béžová, telová či čierna sú omnoho krajšie a na tele vyzerajú lepšie.

Šľapky s kožušinou

Keď sa tieto topánky stali populárnymi, celebrity ich začali nosiť všade. Celý svet však rozdelil na dve skupiny: niektorí si myslia, že ich možno použiť kdekoľvek a že vyzerajú dobre so všetkým, iní veria, že takéto topánky sú čudné a neatraktívne. Ich sláva však po veľmi krátkom čase opadla. Ak chcete vyzerať trendy, topánky odložte.

Transparentné čižmy

Toto je jeden z trendov, ktorý je veľmi zaujímavé sledovať na iných, no je veľmi nepohodlný na to, aby ste ho skúšali. Keď bol trend nový, bol obľúbený najmä medzi extravantnejšími celebritami, ktoré chceli vyzerať inak. Problém však je, že transparentné čižmy nie sú vhodné na bežné fungovanie. Nosiť niečo, čo nemá vetranie niekoľko hodín, je ťažké a pre nohy nezdravé.

Často kladené otázky

Aké módne trendy z predchádzajúcich sezón sú považované za nevhodné alebo čudné?

Niektoré nevhodné alebo čudné módne trendy z predchádzajúcich sezón zahŕňajú vyšívané oblečenie, nočné košele ako hlavný kúsok oblečenia, crocs topánky, legíny vyzerajúce ako džínsy, neónové farby, šľapky s kožušinou a transparentné čižmy.

Prečo by sme mali zanechať vyšívané oblečenie?

Vyšívané oblečenie by sme mali zanechať, pretože dnešná móda preferuje jednoduchosť a minimalizmus. Jednofarebné džínsy bez potlače a biele tričko vyzerajú omnoho lepšie ako kombinácia s vyšívaním.

Prečo by sme nemali nosiť legíny, ktoré vyzerajú ako džínsy?

Legíny, ktoré vyzerajú ako džínsy, by sme nemali nosiť, pretože tento typ oblečenia pôsobí lacno a gýčovo. Hoci sú pohodlnejšie a lacnejšie ako klasické rifle, ich vzhľad nie je šetrný k vizuálu človeka.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...