Aká veľká je kapacita batérie iPad Pro?

iPad a MacBook

iPad Pro patrí medzi veľmi obľúbené tablety s vysokým výkonom a štýlovým dizajnom. Disponuje taktiež veľkou batériou, ktorá má, podľa spoločnosti Apple, prekonať mnohé iné tablety či dokonca notebooky. My sme sa na batériu pozreli lepšie a okrem výdrže sme zistili aj to, ako dlho sa iPad Pro nabíja.

Apple iPad

Batéria je iná, no výdrž zostáva

Aj keď je iPad Pro vybavený silnejšou batériou ako jeho predchodcovia, má omnoho väčšiu obrazovku, ktorá spôsobuje to, že batéria má stále rovnakú výdrž. Na výdrž pôsobí taktiež samotný výkonný čip a vysoké rozlíšenie displeja.

To znamená, že Apple vložil do iPadu Pro vysoko kapacitnú batériu na to, aby dokázala poháňať zariadenie po rovnakú dobu, akú sme zvyknutí aj pri iných iPadoch.

Kapacita batérie

Kapacita batérie iPadu Pro by mala byť približne 10307 mAh. Bohužiaľ, tento údaj nie je presný. Zozbieraný je odborníkmi na elektroniku. Značka Apple totižto neuvádza kapacitu batérií svojich zariadení. Jedinú informáciu, ktorú poskytuje, je dĺžka výdrže v hodinách.

Táto špecifikácia však nemôže byť uplatnená za každých okolností. Ak Apple tvrdí, že vám MacBook vydrží 17 hodín, pri vašom používaní môže vydržať o niekoľko hodín menej alebo viac. Všetko záleží od toho, čo na notebooku robíte a ako ho používate.

Ako dlho trvá nabitie iPadu Pro?

V balení s iPadom Pro získate 12 W adaptér. Pomocou neho tvrá úplne nabitie, z 0 % na 100 %, približne 4 a pol hodiny. Samozrejme, všetko závisí aj na iných faktoroch, ako napríklad stabilita elektrickej energie. Večer vám môže nabíjanie trvať dlhšie.

Nabíjanie po dobu štyri a pol hodiny je pre mnohých úplne bežné. Ak nechávate nabíjať iPad cez noc alebo počas toho, ako ste v práci, asi vám to vadiť nebude. Na druhej strane, v prípade, keď potrebujete, aby bol iPad nabitý a odcádzate z domu, štyri hodiny sú dlhá doba. So sebou si v takomto prípade musíte vziať powerbanku.

iPad

Aká je výdrž batérie?

Výdrž batérie je podľa Apple 10 hodín. Pri bežnom používaní, to znamená s aktívnym pripojením na Wi-Fi a zapnutým Bluetooth, pri surfovaní na internete, by vám zariadenie malo takúto dobu skutočne vydržať. Ak však používate rôzne programy alebo sledujete filmy, je viac ako možné, že iPad budete musieť nabíjať častejšie.

Zhrnutie

iPad Pro je skvelým pomocníkom pre každého, kto má rád tablety. Pomocou štýlovej klávesnice sa dá veľmi jednoducho zmeniť na notebook. Píšte dokumenty, surfujte po internete a chatujte s priateľmi. Užite si dlhú výdrž batérie iPadu Pro.

Často kladené otázky

Aká je kapacita batérie v iPad Pro?

Kapacita batérie iPadu Pro by mala byť približne 10307 mAh. Avšak tento údaj nie je presný, keďže Apple neuvádza kapacitu batérií svojich zariadení. Spoločnosť poskytuje len informáciu o dĺžke výdrže v hodinách.

Ako dlho trvá nabitie iPadu Pro?

Pomocou 12 W adaptéra, ktorý je súčasťou balenia iPadu Pro, by malo trvať úplne nabitie z 0 % na 100 % približne 4 a pol hodiny. Doba nabíjania však môže závisieť aj od iných faktorov, napríklad stability elektrickej energie.

Aká je výdrž batérie iPadu Pro?

Podľa spoločnosti Apple by mala byť výdrž batérie iPadu Pro až 10 hodín pri bežnom používaní, čo zahŕňa aktívne pripojenie na Wi-Fi a zapnutý Bluetooth, surfovanie na internete. Vďaka silnej batérii tablet zvláda dlhú výdrž aj pri používaní rôznych programov alebo sledovaní filmov, avšak v takomto prípade môže byť potrebné nabíjať zariadenie častejšie.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...