Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

cvičenie

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou praktických zľavových kódov, ktoré vedia znížiť výslednú objednávku o desiatky, v niektorých prípadoch dokonca až o stovky eur. Plánujete nakupovať výrobky z oblasti wellness a zdravia a chceli by ste znížiť ich cenu aspoň o zopár eur? V tom prípade ste na správnom mieste. Vybrali sme pre vás internetové obchody, v ktorých môžete ušetriť vďaka portálu Kuponovnik.sk.

Obľúbená internetová lekáreň Dr.Max

Náš zoznam otvárame jednou z najpopulárnejších internetových lekární Dr.Max, ktorá je známa nielen skvelými cenami, ale aj širokou ponukou. V tej nájdete stovky produktov z kategórií, ako sú napríklad:

  • lieky,
  • vitamíny,
  • minerály,
  • zdravá výživa,
  • kozmetika a hygiena,
  • výrobky pre deti,
  • produkty do domácnosti,
  • elektronika,
  • optika,
  • šport,
  • veterina a podobne.

Okrem toho má lekáreň taktiež široké portfólio značiek, z ktorých si môžete vyberať. K nim sa radia Bioderma, Vichy, Eucerin, Avene, Bebelo, Jamieson a veľa ďalších. Máte tak istotu, že si určite prídete na svoje.

Nakupovanie v online lekárni Dr.Max je rýchle a jednoduché, pretože e-shop je prehľadný a produkty sú rozdelené do niekoľkých základných kategórií. Všetko, čo potrebujete, tak nájdete v priebehu niekoľkých sekúnd.

Následne však netreba zabúdať ani na skutočnosť, že online lekáreň teší výhodnými cenami. Pre svojich zákazníkov si pravidelne pripravuje rôzne akcie a zľavy, pomocou ktorých ušetria desiatky eur.

Plus, vďaka vernostným klubom viete ušetriť ešte viac. Aktuálne sú k dispozícii štyri – Baby Club, Beauty Club, Dia Club a Vet Club. Každý sa orientuje na niečo iné a má iné výhody. Preto spravíte dobre, keď si ich detailne preštudujete a následne sa pre jeden alebo viacero rozhodnete.

cvičenie

Výživové doplnky z e-shopu GSKlub.sk

GSKlub.sk je obľúbený internetový obchod, ktorý sa orientuje na predaj kvalitných výživových doplnkov. Tie riešia rôzne problémy týkajúce sa kĺbov, imunity, prostaty, chrbtice, klimaktéria, tehotenstva, spánku, stresu, pamäte či srdca. V ponuke sa okrem nich nachádza aj praktické príslušenstvo vo forme tlakomerov či teplomerov.

Rovnako ako iné internetové obchody, aj GSKlub.sk si pre svojich zákazníkov pripravuje pravidelné akcie a zľavy. Tie však nie sú jediným spôsobom, ako môžete v e-shope ušetriť. 

V portfóliu objavíte aj výhodné balenia, ktorých cena je v porovnaní s nákupom jednotlivých produktov oveľa výhodnejšia. Ak teda používate nejaké výrobky pravidelne a viete, že jeden balík vám nestačí, porozmýšľajte nad nákupom výhodného setu.

Internetová lekáreň eTabletka.sk a jej široká ponuka

Patríte k milovníkom online nakupovania a začali ste cez internet riešiť všetko, dokonca aj lieky? Ak áno, mali by ste poznať e-shop eTabletka.sk. Ten má širokú ponuku vitamínov, minerálov a liekov, ktoré vám pomôžu pri problémoch s trávením, srdcom, cievami, psychickou pohodou, cukrovkou, močovými cestami, svalmi, kĺbmi, pokožkou aj alergiami.

Portfólio internetovej lekárne eTabletka.sk je skutočne široké. Okrem toho však poteší aj výhodnými cenami a pravidelnými akciami. Tie mnohokrát dosahujú aj viac ako 20 %, pričom k nim pri nákupe nad určitú sumu získate aj dopravu zadarmo.

Ďalšie výhodné zľavy odomknete po tom, ako sa stanete členom jedného z piatich aktuálne dostupných klubov, ktorými sú Baby svet, Svet inkontinencie, Bezlepkový svet, Svet homeopatie a Dentálny svet.

tenisky a činky

Lieky aj výživové doplnky z lekárne MojaLekáreň.sk

Z online lekární je veľmi obľúbená aj MojaLekáreň.sk, ktorej ponuka sa skladá z voľnopredajných liekov, výživových doplnkov, vitamínov, kozmetiky, hygienických produktov, výrobkov pre deti a mamičky, potravín, potrieb pre zvieratá a deti, drogérie, elektra, zdravotných potrieb a príslušenstva na šport a fitness.

Akcie a zľavy sú v e-shope MojaLekáreň.sk pravidelné a výhodné. Ušetriť pomocou nich viete 20 % až 30 %. V niektorých prípadoch, napríklad tesne pred alebo po Vianociach, aj viac. Jednotlivé akcie nájdete v sekcii “Akcie”, ktorá sa nachádza priamo v hlavnom menu webovej stránky.

Chceli by ste ušetriť pri nákupe v tejto online lekárni ešte viac? V tom prípade sa pridajte do jej vernostného programu, vďaka ktorému môžete okrem akcií získať aj ďalšie benefity, ako napríklad dopravu zadarmo alebo zaujímavé darčeky.

Zaujímavé ponuky v lekárni BENU

Rovnako ako Dr.Max, Moja Lekáreň alebo eTabletka, aj BENU Lekáreň má pre vás prichystané veľké množstvo zliav na lieky, vitamíny, minerály, kozmetiku, zdravú výživu, čaje, bylinky, veterinárne produkty, elektroniku a zdravotné pomôcky.

Akcie sú pravidelné, pričom držitelia vernostných kariet môžu získať zaujímavé ponuky navyše. Všetky zľavy nájdete priamo na webovej stránke, prípadne v akciovom letáku, ktorý je dostupný ako v kamenných pobočkách, tak aj v elektronickej forme na webe.

Kvalitné výživové doplnky z e-shopu Vitaminyprezdravie.sk

Ako už z názvu vyplýva, e-shop Vitaminyprezdravie.sk sa zameriava na predaj kvalitných vitamínov. Okrem toho v jeho ponuke môžete nakupovať aj minerály, potraviny, drogériu či dokonca knihy o zdraví.

Spolu s kvalitnými výrobkami sú pre e-shop Vitaminyprezdravie.sk samozrejmosťou aj akcie, zľavy a výpredaje. Tie dosahujú aj cez 50 %, vďaka čomu si môžete byť istí, že váš nákup bude skutočne výhodný.

Jednotlivé zľavnené produkty sa nachádzajú v samostatnej kategórii priamo na webe. Aby sa vám nakupovali čo najjednoduchšie, viete si ich filtrovať podľa ceny, obľúbenosti či dokonca značky.

Zdravie pre oči pomocou Eyerim.sk

Vitamíny, minerály či lieky sú pre zdravie dôležité, no zabúdať netreba ani na oči, ktoré sú pravidelne vystavované rôznym externým faktorom, ako sú napríklad UV lúče alebo modré svetlo z obrazoviek mobilov, tabletov či počítačov. Aby ste ich mohli správne ochrániť, je potrebné zaobstarať si kvalitné okuliare.

A práve širokú ponuku moderných okuliarov nájdete na e-shope Eyerim.sk, ktorý si pre svojich zákazníkov pripravuje pravidelné akcie, zľavy a výpredaje. Na slnečných či dioptrických okuliaroch tak ušetríte desiatky až stovky eur.

Ponuka obchodu Eyerim.sk je tvorená drahšími značkovými, aj lacnejšími okuliarmi určenými pre mužov a ženy. Zaobstarať si môžete len rám, prípadne aj samotné sklá, ktoré môžu disponovať rôznymi dodatočnými funkciami, ako napríklad blokovaním modrého svetla.

muž so slnečnými okuliarmi

Ďalšie internetové obchody, kde môžete ušetriť

Chceli by ste ušetriť ešte viac? Zaujímavé ponuky si pre vás v rámci oblasti zdravia a wellness pripravujú aj internetové obchody, ako napríklad:

A veľa ďalších. Máte tak istotu, že pri nákupe určite ušetríte.

Často kladené otázky

Ako môžem ušetriť pri nakupovaní v e-shope Dr.Max?

V online lekárni Dr.Max môžete ušetriť prostredníctvom rôznych akcií a zliav, ktoré lekáreň pravidelne pripravuje pre svojich zákazníkov. Okrem toho môžete ušetriť aj vďaka vernostným klubom, ktoré sú aktuálne k dispozícii – Baby Club, Beauty Club, Dia Club a Vet Club. Každý sa orientuje na niečo iné a má iné výhody.

Na čo sa orientuje internetový obchod GSKlub.sk a ako môžem ušetriť pri nakupe na tejto stránke?

GSKlub.sk sa orientuje na predaj kvalitných výživových doplnkov, ktoré riešia rôzne problémy týkajúce sa kĺbov, imunity, prostaty, chrbtice, klimaktéria, tehotenstva, spánku, stresu, pamäte či srdca. V e-shope môžete ušetriť vďaka pravidelným akciám a zľavám, ako aj vďaka výhodným baliacim setom, ktorých cena je v porovnaní s nákupom jednotlivých produktov oveľa výhodnejšia.

Ako sa dá ušetriť v internetovej lekárni eTabletka.sk?

Internetová lekáreň eTabletka.sk ponúka svojim zákazníkom výhodné ceny a pravidelné akcie, ktoré mnohokrát dosahujú aj viac ako 20 %. Ak urobíte nákup nad určitú sumu, máte možnosť získať zadarmo aj dopravu. Viac zliav môžete získať aj tým, že sa stanete členom jedného z piatich aktuálne dostupných klubov: Baby svet, Svet inkontinencie, Bezlepkový svet, Svet homeopatie a Dentálny svet.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....

nakupovanie online

Black Friday 2023

Black Friday sa nezadržateľne blíži a s ním aj tie najvýhodnejšie zľavy a akcie roka. Premýšľate, že ho využijete na nákup darčekov pre seba alebo...