Pripravte sa na najväčší trend tohto leta! Mušle budú všade

mušľové doplnky

Každý rok trendy prichádzajú a odchádzajú. Je to pravidelný a prirodzený módny kolobeh. Udržať si s trendmi krok a vedieť, čo si kedy obliecť, je niekedy omnoho ťažšie, ako sa človeku zdá. Práve preto sme si dnes pre vás pripravili článok, v ktorom vám predstavíme najväčší hit tohto leta, ktorým sú mušle.

Leto je charakteristické tenkými vrstvami oblečenia, jednoduchými outfitmi a príjemnými látkami, ktoré na tele vejú. Aj letný outfit však môže byť obohatený peknými kúskami, ktoré vás zviditeľnia a pritiahnu na vás pozornosť ostatných. Doplnky sú naozaj dôležité a tento rok by ste si ich mali zaobstarať vo forme mušlí. Tie sú totižto veľmi očakávaným trendom, na ktorý sa teší snáď každý.

Zatiaľ čo veľké kabáty, klobúky, hrubé tkaniny alebo kovbojské čižmy boli nepochybne jedným z najväčších trendov jesennej a zimnej sezóny, svet šperkov sa rozrastie práve počas letného obdobia. Asymetrické perlové náušnice či diamantové slimáčiky sú kúskami, ktoré dominovali už v roku 2018, no nemusíte sa báť vytiahnuť ich ani tento rok. Práve rok 2019 bude ešte lepším obdobím pre tieto doplnky.

Čo očakávať?

A čo teda vlastne očakávať? Čo si zaobstarať ešte skôr, ako začne veľká honba na takéto doplnky a v obchodoch nič neostane?

Zamerajte sa na náramky z mušlí. náhrdelníky, náušnice alebo dokonca náramky na nohu. Tie sa stále nosia a môžete si byť istí, že k opálenej pokožke sa hodia ešte viac ako k tej bledšej. Nezabúdajte však ani na to, že nielen doplnky môžete hľadať v mušľovom vzore. Obrovské množstvo oblečenia sa na túto tematiku zameriava tiež, a preto by ste si mali pozrieť nejaké topánky, ktoré sú mušľami ozdobené. Môžete si nájsť aj tričko alebo nejaký top, ktorý má mušľovú potlač.

Prvý objav

Prvýkrát sa za posledné roky objavili mušle na módnej prehliadke Prada v kolekcií jeseň/zima 2018. Prehliadka sa konala ešte v roku 2017. Už v tejto dobe zožali mušľové kúsky naozaj veľmi veľa zaujímavých ohlasov, a preto sa rozširovali stále ďalej a ďalej.

Doplnky sú veľmi dôležité najmä preto, lebo pripomínajú pláže, ktoré mnohí tak milujú. Rovnako so sebou prinášajú aj pohodu, pokoj a príjemný pocit, pretože v nás navodzujú dovolenkovú atmosféru.

Hodia sa každému

Pri nosení tohto doplnku hľadať odvahu naozaj nemusíte. Je to príjemný doplnok, ktorý sa nosí dobre a podškrtáva vašu jemnosť a ženskosť. Náhrdelník z mušlí alebo náramok sa hodí do každého jedného outfitu. Na večerný outfit je dobré zvoliť nejaké sofistikované náušnice, ktoré sú rozmerovo väčšie, a spravia z vás kráľovnú večera.

Do zásoby by ste si však mali kúpiť aj menšie náušničky, ktoré obsahujú malé mušličky, vďaka čomu sa pomaly do tohto trendu dostanete aj počas bežných dní, kedy chodíte napríklad do práce alebo do školy.

Aj pre tie, ktoré šperky nenosia

Nenosíte často šperky a bojíte sa takýchto kombinácií? Hovoríte si, že to nie je nič pre vás? Pravda to rozhodne nie je! Ak nie ste zvyknutá ná šperky, jednoducho začnite s tým najmenším a najjednoduchším. Uvidíte, že si pomaly na všetko zvyknete.

V ponuke obchodov však nájdete napríklad aj prstene alebo nejaké oblečenie, ktoré môžete vyskúšať. Tento trend si rozhodne zamilujete.

Často kladené otázky

Aké sú najväčšie trendy v doplnkoch pre leto 2019?

Najväčším trendom tohto leta v oblasti doplnkov sú príslušenstvo z mušlí, ako napríklad náramky, náhrdelníky, náušnice, alebo dokonca náramky na nohu.

Kde a kedy sa mušľové kúsky v móde prvýkrát objavili?

Prvýkrát sa mušľové kúsky objavili v módnej prehliadke Prada v kolekcii jeseň/zima 2018, ktorá sa konala ešte v roku 2017.

Pre koho sú vhodné doplnky z mušlí?

Doplnky z mušlí sú vhodné pre každého, pretože pridávajú jemnosť a ženskosť k outfitu a sú veľmi príjemné a pohodlné na nosenie. Môžu byť zahrnuté do rôznych outfitov, od jednoduchých bežných po sofistikované večerné.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...