Obliekame sa na festival: Converse sú tou najlepšou voľbou

tenisky converse

Leto je v plnom prúde a s ním aj letné festivaly. Tie sú obľúbené a navštevované mnohými mladými či staršími ľuďmi. Vek tu totižto nepozná hranice. Na festival je však potrebné správne sa zbaliť a obliecť. Ako na to? V dnešnom článku si povieme niečo o tom, čo si na seba vlastne vziať.

Nie je vždy len teplo

Prvé pravidlo znie, nemali by ste sa spoliehať len na to, že bude stále teplo. Mnohé vystúpenia zaujímavých hviezd sú práve počas večera, kedy je chladnejšie, a preto by vám vo vašej taške nemala chýbať minimálne rifľová bunda.

Taktiež je dôležité myslieť na to, že človek prespáva v stane (aspoň vo väčšine prípadov), a preto je potrebné vziať si oblečenie, v ktorom vám bude príjemne a prežijete jednu či dve noci vo voľnej prírode.

Aj napriek tom, že je vonku počas dňa veľké teplo, noci bývajú o niečo chladnejšie a v stane to rozhodne pocítite.

Treba počítať aj s dažďom

Druhou vecou, s ktorou je potrebné počítať okrem chladu, je dážď. Ten sa na festivaloch často vyskytuje, a preto je potrebné správne sa obuť a obliecť. Vo vašej výbave by tak nemali chýbať nejaké gumáky a pršiplášť. Dáždnik je síce fajn, no na mnohých priestranstvách a najmä pod pódiom nie je dovolený. S pršiplášťom nebudete zavadzať ostatným ľuďom a taktiež nebudete mať prácu držať neforemný dáždnik vy.

V dnešnej dobe nájdete na mnohých internetových obchodoch moderné pršiplášte, ktoré vyzerajú ako štýlový doplnok celého outfitu. Rovnako to je aj s gumákmi, ktoré dnes najmä dámy nosia veľmi rady aj do mesta.

Komfort je najdôležitejší

Na to, aby ste si koncert užili, je dôležité mať príjemné a komfortné oblečenie. V takýchto prípadoch často vyhrávajú denimové šortky či dlhé rifle, bežné mäkké bavlnené tričko a tenisky.

Práve medzi tenisky, ktoré sú na festivaloch veľmi obľúbené, sa radia Converse tenisky, inak povedané "conversky", ktoré žnejú úspech už niekoľko rokov po sebe. Sú to veľmi pohodlné plátenné tenisky, v ktorých rozhodne vydržíte stáť počas celého festivalu.

Výhodou conversiek je najmä to, že ich na trhu nájdete v obrovskom množstve rôznych farebných prevedení. Od klasickej bielej cez červenú až po krikľavú žltú či zelenú. Fantázií sa medze nekladú a práve festivalová móda často poskytuje naozaj široký záber. Obliecť sa môžete akokoľvek chcete. Nechajte v sebe vládnuť módnu ikonu!

Okrem farebných prevedení nájdete tento druh topánok aj v dvoch veľkostiach a to členkové tenisky alebo tenisky nad členky, ktoré sú o niečo vyššie. Tu si taktiež môžete vybrať presne tie, ktoré vám sadnú lepšie. Mnohí však obľubujú najmä členkové conversky, pretože v lete v nich nie je také teplo.

Converse nie sú len topánky

Po vyslovení slova Converse si mnohí predstavia len ich známe biele plátenky, ktoré má na nohe už snáď každý. Pravdou však je, že značka Converse sa zaujíma aj o iné produkty, ako napríklad tašky, vaky či oblečenie. Práve preto môže byť celá vaša výbava práve v duchu tejto značky.

Vaky, ktoré značka ponúka, sú nielen kvalitné, ale taktiež praktické, skvelo sa nosia a sú dostatočne veľké na to, aby ste si v nich odniesli na festival úplne všetko, čo potrebujete.

Keď pôjdete najbližšie na nejaký festival, rozhodne popremýšľajte nad značkou Converse, ktorá by vám mohla pomôcť napríklad pri balení či prežití dlhých nocí vonku.

Často kladené otázky

Aké oblečenie si zobrať na letný festival, aby sme boli pripravení na rôzne počasie?

Hoci počas letných festivalov môže byť veľké teplo, noci bývajú chladnejšie a môže prísť aj dážď. Preto by vo vašej taške nemala chýbať minimálne rifľová bunda, oblečenie vhodné na prespanie v stane a dáždnik či pršiplášť. Gumáky a pršiplášte sú praktickou voľbou pre daždivé počasie.

Aké topánky sú vhodné na letné festivaly?

Na letných festivaloch sú veľmi obľúbené Converse tenisky - pohodlné plátenné topánky, v ktorých vydržíte stáť počas celého festivalu. Výhodou conversiek je, že ich nájdete v obrovskom množstve rôznych farebných prevedení a dvoch veľkostiach - členkové tenisky alebo tenisky nad členky.

Čo ďalšie ponúka značka Converse okrem topánok?

Okrem známych plátenok značka Converse ponúka aj iné produkty, ako napríklad tašky, vaky či oblečenie. Vaky od značky Converse sú kvalitné, praktické a dostatočne veľké na to, aby ste si v nich odniesli na festival všetko potrebné.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...