Kabátová sezóna je tu. Aké kúsky by nemali chýbať ani vo vašom šatníku?

jesenné outfity

Teplé letné počasie vystriedalo chladné sychravé jesenné. Ak sa na zmenu teploty chcete prichystať správne, mali by ste aj vy staviť na zopár kabátov, ktoré z vás spravia nielen štýlovú divu, ale taktiež vás ochránia pred studeným počasím.

Kabátov nájdete v ponuke obchodov naozaj veľké množstvo. Aké sú však tie, ktoré by rozhodne nemali chýbať ani vo vašom šatníku? Máme pre vás zopár tipov.

Trench coat

Trench coat je obľúbený typ kabátu už niekoľko sezón po sebe. My sa osobne ani nečudujeme. Je to presne taký kabát, ktorý sa hodí na prechodné obdobie medzi letom a jeseňou. Nie je totižto príliš teplý, no dokáže zahriať a ochrániť pred silným vetrom.

Jeho príjemná farba sa veľmi jednoducho kombinuje s inými, či už tmavšími alebo bledšími odtieňmi. Taktiež sa dá skombinovať ako do elegantného, tak aj do športového outfitu s teniskami. Výber je len na vás, možností je naozaj veľa.

Horčicový trenčkot ZOOT.sk

Kožený kabát

Tento rok prišiel na trh kožený kabát, ktorý púta pozornosť už z diaľky. Je to módny trend, ktorý sa po rokoch vracia a my ho milujeme. Vďaka tomu, že je z kože, ho môžete nájsť v rôznych farebných prevedeniach a štýloch. Vybrať si môžete aj z jednotlivých dĺžok.

Dávajte si však pozor. Pri kombinovaní farebných kabátov je občas ťažké nájsť správne oblečenie "pod". Najlepšie spravíte ak ostanete pri nude alebo tmavších farbách.

Ku koženému kabátu nie je vhodné kombinovať niečo ďalšie kožené. Koža je totižto sama o sebe celkom výrazným materiálom.

Károvaný kabát

Kárované veci sa z módy akoby nevytrácajú. Buď sú na výslní alebo niekde "tam vzadu" a čakajú na svoje ďalšie obdobie, no vždy sa nájde niekto, kto si tento vzor oblečie. Kárované kabáty majú v toto obdobie naozaj veľmi silné zastúpenie. Nájdete ich v rôznych strihoch, dĺžkach a prevedeniach.

Tento vzor je na jeseň ako vyšitý, a preto sa ho rozhodne netreba báť. Kombinuje sa jednoducho a výhodou týchto kabátov je to, že bývajú väčšinou príjemné mäkké a teplé.

Biely kabát

Biela je farba, ktorú nenosíme až tak často. Je totižto veľmi náchylná na zašpinenie. Kabáty v bielej farbe boli často tabu, pretože nemali skoro vôbec praktické využitie. Tento rok sa však všetko zmenilo a biela sa nosí na asi každom kúsku oblečenia.

Skombinujte svoj biely kabát s ďalšími bielymi kúskami a sme si viac ako istí, že zažiarite.

Často kladené otázky

Aké kabáty by nemali chýbať vo vašom šatníku na jeseň?

Na jeseň by ste mali mať vo svojom šatníku trench coat, kožený kabát, károvaný kabát a biely kabát. Tieto kabáty sú štýlové a ochránia vás pred chladným počasím.

Na čo by ste si mali dať pozor pri kombinovaní koženého kabáta?

Pri kombinovaní koženého kabáta by ste si mali dať pozor na farebné oblečenie "pod" kabátom a na to, aby ste k nemu nekombinovali niečo ďalšie kožené. Najlepšie je zostať pri nude alebo tmavších farbách.

Ako sa dajú kombinovať kárované kabáty?

Kárované kabáty sa dajú jednoducho kombinovať s iným oblečením, nakoľko ich vzor sa hodí na jeseň. Výhodou týchto kabátov je, že sú väčšinou príjemne mäkké a teplé.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...