Horúci trend roku 2019: Ľadvinky!

ľadvinka

Určite si aj vy pamätáte ľadvinky, ktoré sa nosili na začiatku 21. storočia. Všetci ich milovali, nosili a nikomu nechýbali. Vo väčšine prípadov išlo o bežné ľadvinky, ktoré neboli nijako špecificky štýlové. Skoro vždy spĺňali len praktickú stránku. Každý v nej nosil všetky veci, ktoré potrebovali a nič im na pleci či ne chrbte vo forme vaku nezavadzalo.

Ľadvinky sa, ako väčšina trendov, ktoré sa odrazu objavili, po chvíli stratili a zmizli. Len málo ľudí ich nosilo alebo používalo. Už minulý rok sa začali ľadvinky vracať a rok 2019 je zatiaľ ich. Máte doma aspoň jednu?

Praktické a štýlové

Pre niekoho sú možno ľadvinky prežitkom a vecou, ktorá by mala ostať v histórií celej módy. Pravdou však je, že sú nielen veľmi praktické, ale taktiež štýlové. Ak sa chystáte do mesta alebo na nejaký festival a chcete mať všetky veci pri sebe, rozhodne by ste na ľadvinku mali staviť. Tú máte totižto stále pri sebe, vidíte na ňu a oproti vakom ju nemáte na zadnej časti, ktorá nie je kontrolovaná. Veľmi jednoducho tak do nej môžete vložiť aj mobil, kľúče či peniaze.

Plánujete výlet, počas ktorého budete veľa chodiť a hocijaká taška by vám zavadzala? Ľadvinka je presne tým kúskom, ktorý vám zavadzať nebude. Pevne drží na svojom mieste, nie je ťažká a taktiež nie je veľmi veľká.

No a taktiež je štýlovým doplnkom, ktorý by vám doma nemal chýbať. Môžete ňou doplniť každý jeden outfit, či už formálny alebo neformálny. Ľadvinky dnes totižto nie sú len odpudivými kabelkami, ktoré nevyzerajú dobre. Mnohé vás zaujmú omnoho viac ako bežné kabelky.

Rôzne veľkosti

Pri výbere ľadviniek sa nemusíte ničoho báť. Na trhu nájdete naozaj veľké množstvo rôznych veľkostí od tých menších až po veľké. Výber je tak len na vás, a preto sa rozhodne nemusíte ničoho báť.

Nemusíte ju nosiť len na páse

Mnohí ľudia sa ľadvinkám stránia práve preto, lebo ich musia nosiť na páse. Pravdou však je, že nemusíte. Môžete ju nosiť ako na páse, tak aj na ramene alebo ako crossbody kabelku, cez telo. Všetko máte pri sebe a kabelka dopĺňa krásne celý outfit.

Rôzne materiály

Uvažujete, akú ľadvinku si kúpiť? Stavte na rôzne farby, materiály a veľkosti! Výber je len na vás. V ponuke obchodov nájdete široké spektrum materiálov a farieb. Od látkových cez kožené až po plastové.

V roku 2019 stavte rozhodne aspoň na jednu koženú čiernu ľadvinku, ktorú skombinujete s úplne všetkým. Stredne veľká až veľká ľadvinka je praktickým doplnkom, ktorý vyzerá skvelo.

Často kladené otázky

Aké sú výhody nosenia ľadviniek?

Ľadvinky sú veľmi praktické a štýlové. Umožňujú vám mať všetky potrebné veci pri sebe, ako napríklad mobil, kľúče či peniaze. Majú pevné uchytenie, nie sú ťažké ani veľké, a navyše sú štýlovým doplnkom, ktorý môžete kombinovať s rôznymi outfitmi, či už formálnymi alebo neformálnymi.

Aké veľkosti a materiály ľadviniek si môžem vybrať?

Na trhu nájdete široký výber rôznych veľkostí ľadviniek, od tých menších až po veľké. V ponuke obchodov nájdete tiež rôzne materiály - od látkových cez kožené až po plastové. V roku 2019 sa odporúča aspoň jedna kožená čierna ľadvinka, ktorá sa dá skombinovať s úplne všetkým.

Musím ľadvinku nosiť len na páse?

Nie, ľadvinku nemusíte nosiť len na páse. Môžete ju nosiť aj na ramene alebo ako crossbody kabelku, cez telo. Všetko tak budete mať pri sebe a kabelka bude harmonicky dopĺňať celý outfit.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

crossbody kabelka

eObuv kabelky: Aké všetky prevedenia sú k dispozícii?

Pri nákupe kabeliek a ďalšieho príslušenstva máte k dispozícii veľa rôznych kamenných aj internetových obchodov. Jedným z nich je e-shop eObuv,...

topánky na opätku

eObuv zaujímavosti: Prekvapivé fakty o obľúbenom online obchode

Rovnako ako oblečenie, aj obuv si dnes môžete zaobstarať pohodlne z domova, bez toho, aby ste míňali energiu či čas prezeraním kamenných obchodov....

nákupná taška

Zaujímavosti, ktoré ste nevedeli o e-shope About You

Internetový obchod About You je jedným z najpopulárnejších na slovenskom trhu. Jeho široké portfólio, vysoká kvalita a výhodné ceny lákajú mnohých...

šaty

About You šaty: Aké kúsky si môžete zaobstarať z tohto internetového obchodu?

About You je obľúbený internetový obchod, ktorý má širokú ponuku zaujímavých kúskov za skvelé ceny. Vyberať si z nej môžu ako ženy, tak aj muži či...