Realme Buds Air Neo ako skvelá náhrada AirPods: Aké v skutočnosti sú?

bluetooth slúchadlá

Realme Buds Air Neo patria ku kvalitným bezdrôtovým slúchadlám, ktoré na prvý pohľad vyzerajú ako Apple AirPods. Na rozdiel od nich sú však o desiatky eur lacnejšie. Čo všetko vám poskytujú a aké v skutočnosti sú?

slúchadlá

Špecifikácie

Najsilnejšou zbraňou Realme Buds Air Neo je výdrž batérie, ktorá sa vyšplhala až na 17 hodín. Bohužiaľ, stále to však nie je to, čo poskytujú známe Airpods (24 hodín).

Nabíjací box slúchadiel značky Realme je vybavený micro USB portom. Nevýhodou je to, že nepodporuje bezdrôtové nabíjanie, na ktoré sú mnohí zvyknutí.

Zvyšok funkcií si slúchadlá požičali od svojich predchodcov. Využívajú vlastný čip R1, majú rýchle Bluetooth 5.0, 13 mm zvukový ovládač a podporujú herný režim Realme pre streamovanie zvuku s nízkou latenciou.

Pokiaľ ide o dizajn, na prvý pohľad sa slúchadlá Realme Buds Air Neo podobajú Apple AirPods. Pri lepšom prezretí však zistíte, že je tu niekoľko odlišností, ako napríklad viac oválny kryt, inak uložené slúchadlá vo vnútri, či tlačidlo na kryte, ktoré sa nachádza vpredu a nie vzadu.

Realme Buds Air Neo sú však aj napriek tomu štýlové a hodia sa do ucha rovnako ako slúchadlá od gigantu Apple.

muž, ktorý nosí slúchadlá

Plus, veľkou výhodou sú pre mnohých najmä dve farebné prevedenia. Vyberať si môžete z bielej alebo čiernej.

Cena

Slúchadlá Realme Buds Air Neo vyšli pred pár mesiacmi, no stále sa považujú ako novinka na trhu. Ak sa rozhodnete kúpiť ich namiesto Apple AirPods, rozhodne ušetríte. Najnižšia cena na našom trhu sa pohybuje okolo 39 € A najvyššia okolo 45 €.

Často kladené otázky

Aká je výdrž batérie Realme Buds Air Neo slúchadiel?

Výdrž batérie Realme Buds Air Neo je až 17 hodín, čo je menej ako výdrž známych AirPods, ktoré poskytujú 24 hodín.

Aké sú rozdiely v dizajne medzi Realme Buds Air Neo a Apple AirPods?

Realme Buds Air Neo sa na prvý pohľad podobajú Apple AirPods, avšak majú niekoľko odlišností, ako napríklad viac oválny kryt, inak uložené slúchadlá vo vnútri, či tlačidlo na kryte, ktoré sa nachádza vpredu a nie vzadu. Navyše, ponúkajú dve farebné prevedenia - bielu a čiernu.

Aká je cena Realme Buds Air Neo slúchadiel?

Cena Realme Buds Air Neo slúchadiel sa pohybuje v rozmedzí od 39 € do 45 €, čo sú oproti Apple AirPods o desiatky eur lacnejšie.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...