Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

počítač

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si môžete vybrať mobilné telefóny, práčky, sušičky, umývačky riadu, slúchadlá, fotoaparáty a veľa ďalšieho. Okrem toho nechýba ani kvalitný nábytok vo forme sedacích súprav, postelí či doplnkov do interiéru. Premýšľate, čo všetko si môžete zaobstarať z ponuky e-shopu Okay.sk? Pripravili sme si pre vás praktický prehľad.

Veľké spotrebiče

Základom ponuky internetového obchodu Okay.sk sú veľké spotrebiče, ktoré sú kľúčovým zariadením v domácnosti. Do tejto kategórie sa radia práčky, sušičky, umývačky riadu, chladničky, mrazničky, sporáky, mikrovlnné rúry, digestory a ohrievače vody. Jednotlivé kúsky môžete kúpiť ako samostatne stojace, prípadne ako vstavané prevedenia.

Vstavané spotrebiče vyzerajú štýlovo a moderne. Zaručujú jednoliaty vzhľad interiéru a čistú líniu. Zbytočne nezasahujú do priestoru a spravidla perfektne zapadnú do celku. Na druhej strane, ich mínusom je to, že ich musíte do celku zabudovať, čo si bude vyžadovať určitú prácu navyše.

Samostatne stojace spotrebiče majú výhodu v tom, že ich do nábytku nemusíte špeciálne zabudovať. V niektorých prípadoch sa však nemusia hodiť do celku. Pri výbere preto myslite na ich výzor a to, či budú korešpondovať s farbami a štýlom, ktorý v miestnosti prevláda.

Dizajn veľkých spotrebičov je, samozrejme, dôležitý. Ide o veľké zariadenia, ktoré si všimne úplne každý. Nezabúdajte však na to, že okrem toho musíte sledovať aj ďalšie parametre, ktoré sú často oveľa dôležitejšie, ako napríklad výkon, energetická trieda, ovládanie, funkcie a podobne.

Z obľúbených značiek veľkých spotrebičov, ktoré nájdete v ponuke internetového obchodu Okay.sk, môžete spomenúť Gorenje, Bosch, Concept, Whirlpool, Mora, Beko, Electrolux, LG, Cady, Samsung a Siemens.

notebook

Malé spotrebiče

Po tom, ako si do domácnosti vyberiete veľké spotrebiče, nezabúdajte na tie malé. Niektoré z nich sú veľmi dôležitým prvkom, ktorý v interiéri nesmie chýbať. Iné sú skôr len doplnkom, ktorý zvyšuje vašu úroveň komfortu. 

Do kategórie malých spotrebičov sa radia vysávače, žehličky, rýchlovarné kanvice, kávovary, šijacie stroje, meteostanice, osvetlenie, kuchynské roboty, sekáčiky, mlynčeky, ručné šľahače, smoothie mixéry, zmrzlinovače, sušičky ovocia, tyčové mixéry, kuchynské váhy, zvončeky, alarmy, trezory, plašiče zveri a mnohé ďalšie.

Mnohé malé spotrebiče potešia pekným a zaujímavým dizajnom, ktorý vynikne na kuchynskej linke, stolíku, poličke alebo regáli. Nechýbajú však ani univerzálne a skôr minimalistické dizajny, ktoré sa ľahko kombinujú s celkom a budú vyzerať dobre aj o niekoľko rokov.

Pri výbere malých spotrebičov je dobré pozerať nielen na dizajn, ale aj na funkcie, ktoré výrobky majú, aby ste si boli istí, že vám skutočne budú vyhovovať a využijete ich naplno. A ak by sa vám náhodou niektoré výrobky zdali príliš drahé, využite Okay.sk zľavový kód, ktorý zníži celkovú cenu objednávky o desiatky eur.

K obľúbeným značkám malých spotrebičov, ktoré nájdete v portfóliu e-shopu Okay, sa radia Concept, ECG, Bosch, Tefal, Rowenta, Clatronic, Severin, Orava, Braun, Proficook, Remington, Hoover, Emos, Tesla, Ajax, Nespresso, Siemens, Niceboy, DeLonghi, Laica, Garni, Bellissima a Krups.

Mobily, televízory, počítače a notebooky

Mobily, televízory, počítače a notebooky sú klasikou, ktorá sa nachádza v ponuke takmer každého internetového obchodu. Inak to nie je ani v prípade e-shopu Okay.sk, ktorý sa môže pochváliť stovkami rôznych modelov.

Mobilné telefóny, ktoré v Okay.sk nájdete, sa delia do mnohých kategórií. Zvoliť si môžete smartfóny, odolné mobily, tlačidlové telefóny alebo mobily pre seniorov. Nechýbajú ani rôzne obľúbené značky, ako napríklad Apple, Samsung, Xiaomi, Poco, Huawei, Vivo, Realme či Motorola.

Samostatnú kategóriu tvoria 5G mobily, ktoré umožňujú pripojenie k rýchlej 5G sieti. Surfovanie po internete, streamovanie videí a počúvanie hudby je tak vďaka nim rýchlejšie a lepšie ako kedykoľvek predtým.

V rámci televízorov môžete v e-shope nakupovať podľa uhlopriečky, značiek alebo hlavných kategórií. Okay.sk delí svoje produkty na smart TV, 4K TV, 8K TV, OLED TV, QLED TV, lifestyle TV či dokonca herné TV. Zo značiek je dobré spomenúť LG, Samsung, Hisense, Philips alebo TCL, ktoré sú zárukou kvality.

Okay má taktiež samostatnú kategóriu “Bazár televízory”, kde môžete kúpiť televízory o desiatky, niekedy až stovky eur lacnejšie. Aby ste si vedeli predstaviť, ako televízor vyzerá (ako moc je používaný), e-shop prikladá podrobné informácie a jednotlivé výrobky označuje “nálepkou” I. akosť, II. akosť a podobne.

V ponuke Okay.sk nájdete aj notebooky, monitory, počítače, tablety, herné konzoly, dátové úložiská, klávesnice, myši, USB príslušenstvo, adaptéry, chladiace podložky, tašky na noteook, USB huby, PC periférie, médiá, držiaky na monitory, dokovacie stanice, herné reproduktory, bluetooth reproduktory, slúchadlá s mikrofónom a množstvo ďalšieho.

Veľkým plusom je aj ponuka softvéru, ako napríklad antivírusových programov, hier alebo kancelárskych aplikácií (Microsoft Office a podobne), vďaka čomu si na jednom mieste môžete vyskladať celú domácu pracovňu či herňu.

počítač

Praktické príslušenstvo

K elektronike budete s veľkou pravdepodobnosťou potrebovať aj nejaké praktické príslušenstvo. Ani v tomto prípade však nebudete musieť hľadať iný e-shop alebo kamennú predajňu. Všetky potreby totižto nájdete v Okay.sk.

V e-shope nájdete príslušenstvo k:

  • TV
  • mobilom
  • videokamerám a fotoaparátom
  • notebookom, tabletom a PC
  • veľkým spotrebičom
  • malým spotrebičom

Ďalej si môžete zaobstarať batérie, akumulátory, prepojovacie káble, auto príslušenstvo, rôzne kuchynské potreby, upratovacie pomôcky, prepäťové ochrany, predlžovačky či Wi-Fi a sieťové prvky.

Smart riešenia

Patríte k milovníkom technológií a chceli by ste svoju domácnosť vybaviť smart riešeniami? Okay.sk si pre vás pripravil množstvo inteligentných domácich spotrebičov, smart pet zariadení, smart health produktov, smart hodiniek a náramkov, elektromobilov, inteligentných vysávačov, smart termostatov a meteostaníc, smart zásuviek či IP kamier. Výber je skutočne široký vďaka čomu máte istotu, že si prídete na svoje.

domáce spotrebiče

Nábytok

Internetový obchod predáva okrem elektroniky aj nábytok rôznych dizajnov. Skrinky, komody či doplnky do interiéru má vo svojom portfóliu už dlhé roky. Ak by ste sa o tom chceli presvedčiť, prípadne si prečítať ďalšie informácie o e-shope, prečítajte si náš článok na tému zaujímavosti o e-shope Okay.sk.

V rámci nábytku máte k dispozícii rôzne typy sedacích súprav, postelí, matracov, roštov či dreveného nábytku. Okay.sk vám okrem toho pomôže zariadiť aj kuchyne, jedálne, obývacie izby či spálne.

Stále vám niečo chýba? V tom prípade nahliadnite do kategórie doplnkov do bytu, ktorá je plná bytového textilu, vôní do bytu, dekorácií, hodín, kobercov, dekorácií na stenu, zrkadiel, kúpeľňových doplnkov, drezov, osvetlenia, dekoračných vankúšov, úložných boxov a obrazov.

Často kladené otázky

Akú ponuku produktov má e-shop Okay.sk?

Internetový obchod Okay.sk ponúka širokú škálu spotrebnej elektroniky, ktorá zahŕňa mobilné telefóny, práčky, sušičky, umývačky riadu, slúchadlá, fotoaparáty a mnoho ďalšieho. Okrem toho ponúka aj nábytok, ako sú sedacie súpravy, postele a doplnky do interiéru.

Aké veľké spotrebiče e-shop Okay.sk ponúka?

Veľké spotrebiče, ktoré sú k dispozícii na Okay.sk, zahŕňajú práčky, sušičky, umývačky riadu, chladničky, mrazničky, sporáky, mikrovlnné rúry, digestory a ohrievače vody. Tieto spotrebiče môžu byť samostatne stojace alebo vstavané.

Ktoré malé spotrebiče si môžem objednať z Okay.sk?

Malé spotrebiče, ktoré môžete nájsť na Okay.sk, zahŕňajú vysávače, žehličky, rýchlovarné kanvice, kávovary, šijacie stroje, meteostanice, osvetlenie, kuchynské roboty, sekáčiky, mlynčeky, ručné šľahače, smoothie mixéry, zmrzlinovače, sušičky ovocia, tyčové mixéry, kuchynské váhy, zvončeky, alarmy, trezory a plašiče zveri.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...

Apple Watch

Najlepšie inteligentné hodinky roka 2022

Popularita inteligentných hodiniek každým rokom stúpa. Niet sa však čomu čudovať. Tieto praktické a spravidla menšie zariadenia dokážu zobrazovať...