Aké aplikácie potrebuje inteligentný náramok Redmi Band?

žena, ktorá cvičí

Redmi Band je prvým inteligentným náramkom, ktorý bol vydaný dcérskou spoločnosťou Xiaomi s názvom Redmi. Vďaka skvelému pomeru výkonu a ceny náramok pritiahol veľkú pozornosť. Ako sa však dá tento pomocník použiť v spojení s telefónom? Akú aplikáciu je potrebné nainštalovať do smartfónu?

mobil na stole

Redmi Band pracuje s aplikáciou Xieomi Mi Wear

Na rozdiel od predchádzajúcich produktov série Xiaomi Mi Band spoločnosť Redmi Band nepodporuje pripojenie k aplikácii Xiaomi Mi Fit APP. Namiesto toho musí byť na pripojenie k telefónu spárovaný s aplikáciou Xiaomi Mi Wear.

Pre Android

Ak ste používateľom smartfónov s Androidom, budete si musieť stiahnuť súbor APK „Xiaomi Mi Wear“. Táto aplikácia si vyžaduje Android 4.4 a novšie verzie.

Ak je váš operačný systém Android s Androidom 4.4 alebo vyšším, Xiaomi Redmi Band bude vedieť veľmi jednoducho pracovať so smartfónom.

Pre iOS

Ak ste používateľom iPhone, musíte si stiahnuť aplikáciu „Xiaomi Mi Wear Lite“, ktorá vyžaduje iOS 9.0 a novšie verzie. Ak takýto iOS máte, operačný systém bude vedieť skvelo pracovať nielen s aplikáciou, ale aj vašim inteligentným náramkom.

Aké sú výhody náramku Redmi Band?

Redmi Band má množstvo výhod, vďaka ktorým ho milujú ľudia po celom svete. Medzi tie najväčšie sa radia:

  • skvelý pomer ceny a výkonu
  • vysoký výkon
  • štýlový dizajn
  • jednoduché používanie
  • veľký displej
  • možnosť spárovania s iOS a Androidom

A množstvo ďalších. Keď náramok začnete používať, objavíte ďalšie výhody.

Často kladené otázky

Akú aplikáciu je potrebné nainštalovať do smartfónu pre použitie Redmi Band náramku?

Pre použitie Redmi Band náramku s telefónom s Androidom je potrebné nainštalovať aplikáciu "Xiaomi Mi Wear", ktorá si vyžaduje Android 4.4 a novšie verzie. Pre použitie s iPhone je potrebné stiahnuť aplikáciu "Xiaomi Mi Wear Lite", ktorá vyžaduje iOS 9.0 a novšie verzie.

Čím sa Redmi Band líši od predchádzajúcich produktov série Xiaomi Mi Band?

Na rozdiel od produktov série Xiaomi Mi Band, Redmi Band nepodporuje pripojenie k aplikácii Xiaomi Mi Fit APP. Namiesto toho musí byť na pripojenie k telefónu spárovaný s aplikáciou Xiaomi Mi Wear (pre Android) alebo Xiaomi Mi Wear Lite (pre iOS).

Jaké sú hlavné výhody Redmi Band náramku?

Redmi Band ponúka množstvo výhod, medzi ktoré patria: skvelý pomer ceny a výkonu, vysoký výkon, štýlový dizajn, jednoduché používanie, veľký displej a možnosť spárovania s iOS a Androidom.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...

vianočné darčeky

Vianočné darčeky na poslednú chvíľu: Čo kúpiť?

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy premýšľate, čo kúpiť svojim blízkym? Darček, ktorý si nájdu pod stromčekom, by mal byť osobný a od srdca....