5 najnovších seriálov, ktoré by vám rozhodne nemali ujsť

projektor

Máte radi seriály? Dnešný článok tak bude rozhodne pre vás. Pripravili sme si totižto zoznam piatich seriálov s perfektným dejom, ktoré sa vám rozhodne zapáčia.

Russian Doll

Pre milovníkov filmov a seriálov s časovou slučkou tu máme seriál Russian Doll. Hlavnou postavou je Nadia, ktorú stvárňuje perfektná herečka Natasha Lyonne. Tá oslavuje 36. narodeniny. Jej oslava v newyorskom byte sa však zmení na nočnú moru. Zrazí ju totižto taxík. To však nie je úplne ten problém. Namiesto smrti sa Natasha vráti do kúpeľne daného bytu na svoju oslavu. Po jej niekoľkých náhodných úmrtiach a návratoch zisťuje, že tu niečo nehrá. Čo to však je?

Zábavný seriál si zamilovali mnohí filmoví kritici. Medzi nimi sa určite ocitnete aj vy. Seriál je plný akcie a vtipu.

Euphoria

O tomto seriáli sa hovorilo najmä v prvej polovici minulého roka. Ak vám náhodou ušiel, radi vám povieme niečo viac. Euphoria je dramatický seriál, ktorý ukazuje dospievanie v trochu inom štýle. Rozpráva príbehy skupiny stredoškolákov, ktorí sa snažia vyznať v láske a v priateľstve, vo svete drog, sexu, viacerých tráum a taktiež v sociálnych sieťach. Herecké obsadenie je naozaj pestré a na jeho čele stojí známa herečka a speváčka Zendaya.

Why Women Kill

Ďalším skvelým seriálom plným napätia a skvelého hereckého výkonu je Why Women Kill. Seriál popisuje životy troch žien, ktoré žijú v rôznych dekádach. Ženu starajúcu sa o domácnosť zo šesťdesiatych rokov, socialistku z osemdesiatych rokov a právničku z roku 2018. Všetky tri riešia neveru v manželstve. Seriál poukazuje na to, ako sa zmenila rola žien a taktiež to, ako sa nezmenila ich reakcia na zradu.

Ak si seriál zamilujete, budete sa môcť tešiť aj na druhú sériu.

Stranger Things

V malom mestečku Hawkins žijú kamaráti Mike, Lucas, Dustin a Will. Jedného večera Will odíde od svojich priateľov a na ďalší deň sa všetci dozvedia, že zmizol. Celé mestečko začne po Willovi pátrat, ale jediné, čo nájdu, je tajomné dievča, ktoré má nadprirodzené schopnosti. Je tak jediným vodítkom k nájdeniu Willa.

Ponorte sa aj vy do magického a zaujímavého deja, ktorý vám ponúka len seriál Stranger Things.

When They See Us

Trochu ťažším seriálom je seriál s názvom When They See Us. V apríli roku 1989 je v Central Parku v New Yorku brutálne napadnutá a znásilnená mladá beloška, bežkyňa. Ešte v ten večer polícia zadržala niekoľko černošských mladíkov za výtržníctvo a ublíženie na zdraví. Postupne sa výsluchy začnú v dôsledku zúfalej honby za páchateľom premieňať na výsluchy v psychický a fyzický nátlak. Nakoniec je z činu obvinená pätica teenagerov - štyria černosi a jeden hispánec. Miniséria When They See Us je nakrútená podľa skutčných udalostí tak, že ukazuje osud pätice mladíkov, ktorí boli falošne obvinení zo znásilnenia a úplného zlyhania amerického justičného systému.

Často kladené otázky

Aký je dej seriálu Russian Doll?

Dej seriálu Russian Doll sa točí okolo hlavnej postavy Nadie, ktorá oslavuje svoje 36. narodeniny. Počas oslavy ju zrazí taxík, no namiesto smrti sa vráti späť na svoju oslavu v kúpeľni bytu. Po niekoľkých úmrtiach a návratoch zistí, že niečo nie je v poriadku. Seriál je plný akcie a vtipu.

O čom je seriál Euphoria?

Seriál Euphoria je dramatický seriál, ktorý ukazuje dospievanie v trochu inom štýle. Rozpráva príbehy skupiny stredoškolákov, ktorí sa snažia vyznať v láske a v priateľstve, vo svete drog, sexu, viacerých tráum a taktiež v sociálnych sieťach. Hlavnú postavu ztvárnňuje herečka a speváčka Zendaya.

Na akých skutočných udalostiach je založený seriál When They See Us?

Seriál When They See Us je založený na skutočných udalostiach, kedy v apríli 1989 bola v Central Parku v New Yorku brutálne napadnutá a znásilnená mladá beloška. Následne bolo z činu obvinených päť mladíkov - štyria černosi a jeden hispánec. Minisérie ukazuje osud tejto pätice a zlyhanie amerického justičného systému.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

nakupovanie

Ako nakupovať na Allegro.sk: Skúsenosti a rady

Milujete nakupovanie na internete a neustále hľadáte nové internetové obchody, z ktorých si môžete zaobstarať širokú ponuku rôznych výrobkov? V tom...

veľká noc

Najlepšie veľkonočné zľavy 2024

Veľká noc sa blíži a s ňou aj ďalšia séria zliav, pomocou ktorých môžete ušetriť. Premýšľate už teraz, čo by ste si vložili do svojho košíka a...

cvičenie

Akciové ponuky a zľavy na podporu zdravia a wellness

Pri nakupovaní tovarov a služieb sa mnohí z nás snažia ušetriť. Robíme tak využívaním rôznych aktuálne prebiehajúcich akcií alebo pomocou...

novoročný výpredaj

Najlepšie zimné výpredaje v roku 2024

Rovnako ako v iné roky, aj v roku 2024 je január a začiatok februára vyhradený hlavne na zaujímavé a výhodné výpredaje. Tie tlačia ceny produktov a...