Najluxusnejšie hotely na Booking: Užívajte si vysoký komfort počas každej dovolenky

luxusný hotel

Platforma Booking.com poskytuje ubytovanie v rôznych hoteloch a moteloch. Niektoré sú luxusné viac, iné zas menej. To, ktorý si zvolíte, sa odvíja od vášho rozpočtu a toho, aký štandard preferujete. Ak máte radi drahé hotely, ktoré poskytujú vysokú úroveň komfortu a kvalitné služby, ste na správnom mieste. V dnešnom článku vám predstavíme niektoré z najluxusnejších hotelov, ktoré môžete nájsť na Booking.com.

The St. Regis Maldives Vommuli Resort, Maldives

Na ostrove Vommuli na Maldivách nájdete nádherné súkromné ubytovacie zariadenie The St. Regis Maldives Vommuli Resort, ktoré vás nadchne svojou nadčasovosťou a krásou. Ide o jedinečné miesto, ktoré poteší kombináciou exkluzívneho prostredia a čistej prírody. Rezort má celkovo 77 víl a apartmánov, z ktorých každý je vybavený súkromným bazénom a nádherným výhľadom na Indický oceán.

Okrem izieb poskytuje rezort aj spa centrum, kúpeľné zariadenia a fitness. Nechýba ani široká ponuka unikátnych zážitkov, na ktoré budete spomínať ešte veľmi dlho. Ide napríklad o plavbu na sklenených kajakoch, plachtenie na vode alebo šnorchlovanie. Hostia môžu navštíviť aj krásne observatórium, ktoré je vybavené modernými teleskopmi. Tie umožňujú pozorovať nočnú oblohu.

Rezortu nechýbajú špičkové reštaurácie, ktoré ponúkajú rozmanité jedlá z celého sveta. Ak máte chuť na tradičné pokrmy, navštívte reštauráciu The Whale Bar. Ak by ste si však chceli vychutnať medzinárodnú kuchyňu, stavte na reštauráciu Orientale.

St. Regis Maldives Vommuli Resort je výbornou voľbou pre každého, kto túži po luxusnej dovolenke, kvalitných službách, chutnom jedle a tom najlepšom zážitku. Cena za noc je rôzna, no spravidla začína na sume 3 500 eur. Ak by ste chceli na izbách ušetriť, môžete využiť Booking zľavový kód, ktorý dokáže znížiť výslednú sumu o desiatky až stovky eur.

luxusný rezort

Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection, France

Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection je luxusný hotel nachádzajúci sa na prestížnej adrese Avenue Montaigne v Paríži. Na tejto adrese sa taktiež nachádzajú prestížne butiky a známe kultúrne a turistické atrakcie. Ak teda chcete objavovať mesto a nechce sa vám príliš veľa chodiť, ide o dokonalé miesto, kde sa ubytovať.

Hotel vznikol v roku 1913 a v roku 2004 prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. Tá zaisťuje, že ubytovanie poskytuje aj moderné služby a technológie, ktoré zvyšujú úroveň komfortu. Hotel má celkovo 208 izieb, z ktorých je každá veľmi elegantne zariadená a vybavená bežným aj doplnkovým zariadením, ako napríklad televízor. Niektoré izby majú dokonca aj nádherný výhľad na Eiffelovu vežu.

Hotel poteší niekoľkými luxusnými reštauráciami vrátane Alain Ducasse, ktorá má tri Michelinské hviezdy. Reštaurácia poskytuje nezabudnuteľný gastronomický zážitok z jedál, na ktorých prípravu sa využívajú len tie najkvalitnejšie ingrediencie.

Spolu s reštauráciou si môžete užívať aj exkluzívne spa centrum Drio Institut, ktoré poskytuje rôzne procedúry a kúpeľné služby. Plusom je taktiež elegantný bar La Galerie, v ktorom vám barmani veľmi radi naservírujú chutné koktaily.

Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection je exkluzívnym hotelom, ktorý je ideálny pre tých, ktorí chcú byť v centre diania a túžia mať hlavné pamiatky a zaujímavé atrakcie len na skok. Cena za noc začína spravidla na sume 2 000 eur. Viacero ponúk nájdete aj v tomto prípade na Booking. Ak by ste tento portál nepoznali, prečítajte si náš článok Booking zaujímavosti, v ktorom sú ako základné, tak aj zaujímavé informácie o celej spoločnosti.

Four Seasons Resort Hualalai, USA

Plánujete cestu na Havaj a hľadáte luxusné ubytovanie, v ktorom by ste dostali tie najlepšie služby? V tom prípade porozmýšľajte nad rezortom Four Seasons Resort Hualalai, ktorý vás poteší krásnymi izbami, reštauráciami plnými šéfkuchárov a profesionálnymi službami.

Rezort Four Seasons Resort Hualalai sa nachádza na západnom pobreží ostrova Havaj, ktoré je známe svojimi nádhernými plážami, čistou vodou a úchvatnými scenériami. Rezort poskytuje 243 izieb, apartmánov a víl, z ktorých väčšina má výhľad na oceán. Každá izba je zariadená veľmi elegantne, pričom je však vybavená moderným zariadením. Tie najdrahšie izby v ponuke dokonca disponujú aj súkromným bazénom.

Rezort Four Seasons Resort Hualalai umožňuje návštevníkom tráviť ich voľný čas rôznymi spôsobmi. Okrem kúpania sa v priezračnej vode, sú k dispozícii plážové hry, šnorchlovanie, surfovanie, golf a tenis. Samozrejmosťou sú aj masáže a kúpele v SPA a relax pri bazéne. Rezortu nechýbajú ani reštaurácie a bary, kde sa podávajú miestne špeciality a koktaily.

Four Seasons Resort Hualalai je skvelou voľbou pre milovníkov oddychu pri vode, pokoja a dobrého odpočinku. Cena za jednu noc zvyčajne začína na sume 1 400 eur. Výhodné ponuky nájdete na Booking.com, kde si môžete zaobstarať aj letenky či letiskové taxi.

luxusný hotel

Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons, The UK

Chceli by ste vidieť krásnu prírodu anglického vidieka, no pritom stále túžite po vysokej úrovni komfortu? Stavte na luxusný hotel Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons, ktorý sa nachádza v malej dedine s názvom Great Milton v južnej časti Anglicka. Hotel patrí do siete Belmond, ktorý prevádzkuje viacero luxusných hotelov a reštaurácií po celom svete.

Hotel Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons je skutočne unikátom. Hosťom poskytuje 32 izieb a apartmánov, ktoré sú elegantne zariadené a vybavené rôznym moderným príslušenstvom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu a niektoré dokonca aj súkromnú terasu. Hotelu nechýbajú ani nádherné záhrady, v ktorých sa pestuje zelenina. Tá sa následne používa pri varení rôznych špecialít, ktoré sa podávajú hosťom.

Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons nefunguje len ako hotel, ale aj ako reštaurácia, ktorá je jednou z najlepších v Anglicku. Počas svojho fungovania získala 2 Michelinské hviezdy. Šéfkuchár Raymond Blanc pripravuje návštevníkom jedinečné jedlá, ktoré sú inšpirované nielen anglickou, ale aj internacionálnou kuchyňou.

Rezort Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons poskytuje aj množstvo aktivít, ako napríklad kurzy varenia, ochutnávky vína, hranie tenisu alebo návštevy okolitých pamiatok. Ide tak o výbornú voľbu pre každého, kto má rád aktívne dovolenky plné rôznych zážitkov.

Cena za izby sa odlišuje v závislosti od sezóny. Suma za noc v najlacnejšej izbe sa však pohybuje spravidla od 1 200 eur. Dobrou správou ale je, že na tejto izbe viete ušetriť. Stačí poznať tie správne tipy a triky na Booking.

elegantný hotel

Andronis Luxury Suites, Greece

Grécko je jednou z najobľúbenejších dovolenkových destinácií. Ak ju plánujete navštíviť počas tohto roka a pritom by ste si chceli užiť čo najvyšší komfort, určite porozmýšľajte nad rezortom Andronis Luxury Suites. Ten sa nachádza v meste Oia na gréckom ostrove Santorini. Jeho poloha je veľmi zaujímavá – postavený je na útese s nádherným výhľadom na Egejské more.

Apartmány rezortu Andronis Luxury Suites sú zariadené v tradičnom štýle s kamennými stenami a bielym povrchom, ktorý je charakteristický pre grécku architektúru. Apartmány disponujú bazénom alebo vírivkou, terasou a dychberúcim výhľadom na more.

Ceny za toto ubytovanie začínajú na na cene 980 eur.

Často kladené otázky

Aké luxusné hotely môžete nájsť na Booking.com?

K najluxusnejším hotelom, ktoré môžete nájsť na Booking.com, sa radia The St. Regis Maldives Vommuli Resort na Maldivách, Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection v Paríži a Four Seasons Resort Hualalai na Havaji.

Ako sa dá ušetriť na izbách v rezorte St. Regis Maldives Vommuli?

Ušetriť môžete využitím Booking zľavového kódu, ktorý dokáže znížiť výslednú sumu o desiatky až stovky eur.

Aké zaujímavosti nájdete v blízkosti hotela Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection?

Hotel sa nachádza na prestížnej adrese Avenue Montaigne v Paríži, kde sa nachádzajú luxusné butiky a známe kultúrne a turistické atrakcie, ako je napríklad Eiffelová veža.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

cestovanie

Tipy a triky na Booking: Ako si vybrať ubytovanie za výhodné ceny?

Mnoho turistov potvrdí, že Booking.com patrí medzi najobľúbenejšie webové stránky, ktoré sú určené na cestovanie a vybavovanie hotelov či iného...

čln na vode

Booking zaujímavosti: Fakty, o ktorých ste nevedeli

Booking sa radí medzi najpopulárnejšie portály na vybavovanie ubytovania. Počas jednotlivých rokov rozšíril svoju ponuku služieb aj o kúpu leteniek...

mapa a cestovanie

Cestovný checklist: Veci, ktoré vám nesmú pri cestovaní chýbať

Plánovanie dovolenky či výletu je vo väčšine prípadov radostné a plné vzrušenia. Predsa len, pri cestách do zahraničia môžete vidieť novú kultúru a...

cestovanie a mapa

Dovolenka 2021: Kam cestovať a čo navštíviť?

Rok 2021 sa nesie v podobnom duchu ako ten predchádzajúci. Súčasná situácia nám síce umožňuje cestovať do zahraničia, no za omnoho náročnejších a...