Dokážu Samsung Galaxy Buds Plus pracovať s iPhone?

samsung galaxy buds

Úplne nové Samsung Galaxy Buds + sú konečne k dispozícii teraz. Hoci sa dizajnovo takmer nelíšia od predchádzajúcich Samsung Galaxy Buds, výrazne sa lepšila životnosť batérie a kvalita zvuku. Avšak pre používateľov iPhone, ktorí si chcú kúpiť nové bezdrôtové slúchadlá sa môže naskytovať jedna otázka. Dokážu Samsung Galaxy Buds + fungovať dobre s iPhone? Ako pripojiť Galaxy Buds + k iPhone? Nebojte sa, máme pre vás odpovede!

Funguje Samsung Galaxy Buds + s telefónom iPhone dobre?

Samozrejme, medzi týmito dvomi konkurentmi a ich slúchadlami - Galaxy Buds a AirPods Pro - sú určité rozdiely. Pre používateľov iPhone s dostatočným rozpočtom je AirPods Pro určite tou najlepšou voľbou. Skvelo spolupracujú a taktiež sa k sebe hodia skvelo vzhľadom. Samsung Galaxy Buds + však poskytujú dlhšiu výdrž batérie, a čo je dôležitejšie, Galaxy Buds + sú dostupnejšie.

samsung galaxy buds

Fungujú však Samsung Galaxy Buds + s iPhone?

Samozrejme! Samsung Galaxy Buds + dokážu s iPhone dobre fungovať. A stále je ľahké spárovať Galaxy Buds + s vaším iPhone. Potrebujete ich jednoducho pripojiť cez Bluetooth, ako by ste pripájali iné bluetooth sluchádlá.

Ako spárovať Samsung Galaxy Buds + s iPhone?

Krok 1: Otvorte v telefóne iPhone aplikáciu „Settings“ a prejdite nadol, aby ste našli „Bluetooth“.

Krok 2: Vstupom do ponuky Bluetooth zapnite funkciu Bluetooth.

Krok 3: Otvorte veko nabíjacieho puzdra Samsung Galaxy Buds +, kontrolka vnútri skrinky sa rozsvieti a Galaxy Buds + vstúpia do stavu párovania.

Krok 4: Keď sa na obrazovke iPhone objaví názov Samsung Galaxy Buds +, klepnite na možnosť párovanie.

Krok 5: Keď sú Galaxy Buds + pripojené k vášmu iPhone, môžete Galaxy Buds + vybrať z nabíjacieho puzdra a začať počúvať vašu obľúbenú hudbu.

Často kladené otázky

Fungujú Samsung Galaxy Buds+ s telefónom iPhone dobre?

Áno, Samsung Galaxy Buds+ dokážu s iPhone dobre fungovať. Potrebujete ich jednoducho pripojiť cez Bluetooth, ako by ste pripájali iné bluetooth sluchádlá.

Je možné považovať Samsung Galaxy Buds+ za dobrú alternatívu k AirPods Pro pre používateľov iPhone?

Áno, Samsung Galaxy Buds+ poskytujú dlhšiu výdrž batérie a sú dostupnejšie, aj keď AirPods Pro sú pre používateľov iPhone s dostatočným rozpočtom tou najlepšou voľbou kvôli lepšej integrácii a vzhľadu.

Ako spárovať Samsung Galaxy Buds+ s iPhone?

Krok 1: Otvorte v telefóne iPhone aplikáciu „Settings“ a prejdite nadol, aby ste našli „Bluetooth“. Krok 2: Vstupom do ponuky Bluetooth zapnite funkciu Bluetooth. Krok 3: Otvorte veko nabíjacieho puzdra Samsung Galaxy Buds+, kontrolka vnútri skrinky sa rozsvieti a Galaxy Buds+ vstúpia do stavu párovania. Krok 4: Keď sa na obrazovke iPhone objaví názov Samsung Galaxy Buds+, klepnite na možnosť párovanie. Krok 5: Keď sú Galaxy Buds+ pripojené k vášmu iPhone, môžete Galaxy Buds+ vybrať z nabíjacieho puzdra a začať počúvať vašu obľúbenú hudbu.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...