Ako zmeniť jazyk na Xiaomi Mi Watch Color?

Apple Watch

Xiaomi Mi Watch Color X Keith Haring boli oficiálne pustené do predaja 27. apríla. Najnovšia verzia Mi Watch Color Keith Haring je funkčne rovnaká ako predtým s tým rozdielom, že remienok a číselník sú navrhnuté s prvkami Keith Haring, vďaka čomu sú štýlovejšie a krajšie. Ako však zmeniť jazyk z predvolenej čínštiny na angličtinu?

Keď sú hodinky Xiaomi Mi Watch Color prepojené s telefónom, nastavenie formátu času a jazyka v telefóne sa automaticky synchronizuje s vašimi inteligentnými hodinkami. To znamená, že ak zmeníte jazyk, čas alebo formát v telefóne, tieto zmeny sa automaticky synchronizujú Xiaomi Mi Watch Color.

Pre iPhone používateľov:

Krok 1: Otvorte telefón so systémom iOS

Krok 2: Prejdite na „Nastavenia> Všeobecné> Jazyk a región“, nastavte jazyk a oblasť

Krok 3: Potom prepojte hodinky Xiaomi Mi Watch Color s telefónom a synchronizujte nastavenia jazyka.

mobil

Pre Android používateľov:

Krok 1: Otvorte telefón s Androidom

Krok 2: Prejdite na „Nastavenia> Všeobecné> Jazyk a región“, nastavte jazyk a oblasť

Krok 3: Potom prepojte hodinky Xiaomi Mi Watch Color s telefónom a synchronizujte nastavenia jazyka.

Dôležité je však vedieť, že hodinky nepodporujú úplne všetky jazyky. V ponuke majú angličtinu, čínštinu (predvolená), taliančinu, francúzštinu, nemčinu, holandčinu a portugalčinu.

Ak máte na telefóne nastavenú slovenčinu, informácie sa na hodinkách objavia v predvolenom jazyku, čiže v čínštine, poprípade v angličtine.

Často kladené otázky

Kedy boli oficiálne pustené do predaja Xiaomi Mi Watch Color X Keith Haring?

Oficiálne pustenie do predaja Xiaomi Mi Watch Color X Keith Haring bolo 27. apríla.

Ako môžem zmeniť jazyk na Xiaomi Mi Watch Color z predvolenej čínštiny na iný jazyk?

Keď sú hodinky Xiaomi Mi Watch Color prepojené s telefónom, nastavenie formátu času a jazyka v telefóne sa automaticky synchronizuje s inteligentnými hodinkami. Stačí zmeniť jazyk v nastaveniach telefónu podľa príslušnej platformy (Android alebo iOS) a hodinky by mali automaticky synchronizovať nastavenia.

Aké jazyky sú podporované na hodinkách Xiaomi Mi Watch Color?

Hodinky podporujú angličtinu, čínštinu (predvolená), taliančinu, francúzštinu, nemčinu, holandčinu a portugalčinu. Ak máte na telefóne nastavenú slovenčinu, informácie sa na hodinkách objavia v predvolenom jazyku, čiže v čínštine, poprípade v angličtine.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...