Ako resetovať AirPods Pro?

mobily

Slúchadlá Apple AirPods patria medzi veľmi obľúbené bezdrôtové slúchadlá. Poskytujú kvalitný zvuk, vyzerajú minimalisticky a dobre, a jednoducho sa používajú. Slúchadlá majú už niekoľko verzií. Každá nová poskytuje nejaké zaujímavé a vylepšené funkcie. S ktorými mobilmi sú slúchadlá kompatibilné?

airpods

Mali ste už niekedy problémy s párovaním alebo so zvukom pri používaní AirPods Pro? Niekedy sa môže stať, že sa slúchadlá nevedia spárovať s telefónom, nedokážu sa nabiť alebo jeden AirPod jednoducho nemá zvuk. V skutočnosti majú Apple AirPods Pro alebo AirPods 2 funkciu resetovania, ktorá ich vráti na pôvodné výrobné nastavenia. Toto môže byť tiež užitočné, keď niekomu ďalšiemu slúchadlá odovzdávate alebo s nimi máte akýkoľvek problém. Takýmto spôsobom sa zbavíte problémov s počúvaním a resetujete slúchadlá.

  1. Vlože oba vaše AirPody do nabíjacej skrinky.
  2. Zatvorte puzdro a počkajte asi 30 sekúnd. Následne otvorte veko.
  3. Na telefónoch iPhone a zaradeniach iPad, iPod touch alebo Android choďte na Nastavenia - Bluetooth. Následne klepnite na zabudnúť na toto zariadenie a opätovným klepnutím potvrďte výber.
  4. Otvorte veko nabíjacek skrinky Apple AirPods Pro, tlačte a podržte tlačidlo na zadnej strane puzdra. Držte ho po dobu približne 15 sekúnd, kým nezačne svietiť žltá kontrolka.
  5. Pripojte svoje zariadenie k mobilnému telefónu a začnite ho používať.

Dávajte si však pozor, že v tomto stave sú slúchadlá resetované a nebudú automaticky rozpoznávané s vašimi zariadeniami. Preto je treba znova sa so slúchadlami pripojiť.

Často kladené otázky

Ako môžem resetovať svoje Apple AirPods?

Vložte oba vaše AirPody do nabíjacej skrinky, zatvorte puzdro a počkajte asi 30 sekúnd. Následne otvorte veko, choďte na Nastavenia - Bluetooth na vašom zariadení a zabudnite na slúchadlá. Potom otvorte veko nabíjacej skrinky, stlačte a podržte tlačidlo na zadnej strane puzdra po dobu asi 15 sekúnd, kým nezačne svietiť žltá kontrolka. Nakoniec pripojte zariadenie k mobilnému telefónu a začnite ho používať.

S akými mobilnými zariadeniami sú Apple AirPods kompatibilné?

Apple AirPods sú kompatibilné s iPhone, iPad, iPod touch a tiež s Android zariadeniami. Pre pripojenie je potrebné, aby zariadenie podporovalo Bluetooth.

Čo robiť, keď AirPods strácajú zvuk alebo sa nevedia spárovať s telefónom?

Skúste svoje Apple AirPods resetovať podľa vyššie uvedených krokov. Tento postup by mal pomôcť vyriešiť problémy so zvukom, párovaním alebo dobíjaním. Po resete bude potrebné znova sa so slúchadlami pripojiť k telefónu alebo inému zariadeniu.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...