Ako pripojiť Apple AirPods Pro k dvom zariadeniam naraz?

mobily

Slúchadlá Apple AirPods patria medzi veľmi obľúbené bezdrôtové slúchadlá. Poskytujú kvalitný zvuk, vyzerajú minimalisticky a dobre, a jednoducho sa používajú. Slúchadlá majú už niekoľko verzií. Každá nová poskytuje nejaké zaujímavé a vylepšené funkcie. S ktorými mobilmi sú slúchadlá kompatibilné?

airpods

Ako všetci vieme, pomocou funkcie zdieľania zvuku môžeme s našimi priateľmi zdieľať rovnakú pieseň pomocou rôznych funkcií a pomocou Apple AirPods Pro. Spojiť tak môžete veľmi jednoducho aj dva iPhone. Na jedných Apple AirPods Pro môžete tak počúvať hudbu z dvoch iPhone. Ako na to?

Môžu sa slúchadlá pripojiť k dvom zariadeniam naraz?

Všeobecne možno povedať, že pár slúchadiel s funkciou Bluetooth môže súčasne pripojiť iba jedno zariadenie, ale AirPods je iný. Dokáže pripojiť dve zariadenia iOS súčasne. To znamená, že s jedným párom zariadení AirPods môžete počúvať rôzne zvuky.

Potrebujete aj vy kvalitné slúchadlá či telefón značky Apple? Máme pre vás zopár tipov!
Apple iPhone XS AndreaShop.sk

Ako pripojiť Apple AirPods Pro k dvom zariadeniam naraz?

  1. Vložte obe slúchadlá AirPods Pro do nabíjacej skrinky.
  2. Otvorte veko puzdra na nabíjanie slúchadiel Apple AirPods Pro a spárujte ho s iPhone "A"
  3. Po pripojení vyberte jeden z AirPods Pro z nabíjacieho puzdra a udržujte ho vo vzdialenosti od nabíjacieho puzdra.
  4. Následne kryt zatvorte a vyberte iPhone "B".
  5. Otvorte veko nabíjacieho puzdra a dlhšie stlačte tlačidlo, ktoré nájdete na zadnej strane nabíjacieho puzdra.
  6. Následne váš druhý iPhone dostane pop-up upozornenie. Stačí ju potvrdiť a tým pádom prepojiť aj s AirPods.
iphone a airpods

Po spárovaní zariadenia AirPods Pro s dvoma telefónmi môžu obe slúchadlá prijímať signály z rôznych telefónov. Napríklad, ľavý headset prijíma zvukový signál z mobilného telefónu A, zatiaľ čo pravý headset prijíma zvukový signál z mobilného telefónu B.

Často kladené otázky

S akými mobilmi sú Apple AirPods kompatibilné?

Apple AirPods sú kompatibilné s iOS zariadeniami, ako sú iPhone, iPad a iPod touch. V prípade modelu AirPods Pro, je možné pripojiť dva iPhone súčasne a počúvať hudbu z oboch zariadení.

Ako môžem pripojiť jedny Apple AirPods Pro k dvom iPhone naraz?

Na pripojenie Apple AirPods Pro ku dvom iPhone naraz postupujte nasledovne: 1. Vložte obe slúchadlá AirPods Pro do nabíjacej skrinky. 2. Otvorte veko puzdra na nabíjanie slúchadiel Apple AirPods Pro a spárujte ho s iPhone "A". 3. Po pripojení vyberte jeden z AirPods Pro z nabíjacieho puzdra a udržujte ho vo vzdialenosti od nabíjacieho puzdra. 4. Následne kryt zatvorte a vyberte iPhone "B". 5. Otvorte veko nabíjacieho puzdra a dlhšie stlačte tlačidlo, ktoré nájdete na zadnej strane nabíjacieho puzdra. 6. Následne váš druhý iPhone dostane pop-up upozornenie. Stačí ju potvrdiť a tým pádom prepojiť aj s AirPods.

Je možné počúvať rôzne zvuky z dvoch zariadení súčasne pomocou Apple AirPods?

Áno, Apple AirPods, zvlášť model Apple AirPods Pro, dokážu súčasne pripojiť dve iOS zariadenia a počúvať rôzne zvuky z oboch zariadení. Napríklad, ľavý headset prijíma zvukový signál z mobilného telefónu A, zatiaľ čo pravý headset prijíma zvukový signál z mobilného telefónu B.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...