Ako dlho vydrží batéria Huawei Watch GT 2e a ako ich dobiť?

mobil na stole

V porovnaní s predchádzajúcou generáciou hodiniek HUAWEI Watch GT 2, hodinky HUAWEI Watch GT 2e majú veľké zlepšenie vo funkciách, a to najmä poskytovaním bohatších športových režimov. Tento fakt však vplýva aj na batériu a ovplyvňuje jej výdrž. Aká dlhá je výdrž batérie HUAWEI Watch GT 2e? A ako hodinky nabíjať, keď sa vybijú? V tomto článku nájdete odpoveď!

Životnosť batérie

Aj napriek tomu, že hodinky HUAWEI Watch GT 2e sa značne zlepšili z hľadiska cvičebných funkcií, výdrž batérie zostáva rovnaká ako pri predchádzajúcich hodinkách HUAWEI Watch GT2. To znamená, že nový model vám poskytuje pozoruhodných 14 dní na bežné použitie.

Samozrejme, bežné používanie sa líši používateľ od používateľa. Ide však o používanie, kedy aspoň raz za čas využívate hodinky na cvičenie.

Apple Watch

Ako hodinky nabíjať?

Ako však hodinky nabiť, keď sa batéria vybije? HUAWEI Watch GT 2e nepodporuje bezdrôtové nabíjanie. Spôsob, ako ich nabiť je teda vo forme klasického, magnetického nabíjania, ktoré je veľmi pohodlné a ľahko ovládateľné.

Krok 1: Pripojte hodinky Huawei Watch GT 2e k nabíjaciemu káblu.

Krok 2: Zarovnajte a pripojte nabíjací port magnetom k nabíjacej základni.

Krok 3: Na obrazovke hodiniek sa zobrazí úroveň nabitia batérie.

Občas sa môže stať, že hodinky sa nechcú nabiť. V tomto prípade stačí, ak ich z nabíjacieho portu odstránite a znova pripojíte.

Často kladené otázky

Aká je výdrž batérie HUAWEI Watch GT 2e a čo ju ovplyvňuje?

Životnosť batérie HUAWEI Watch GT 2e je pozoruhodných 14 dní pri bežnom použití. Táto výdrž zostáva rovnaká ako pri predchádzajúcich hodinkách HUAWEI Watch GT 2, napriek značnému zlepšeniu cvičebných funkcií. Bežné použitie zahŕňa aspoň občasné využívanie hodiniek na cvičenie.

Ako nabíjať hodinky HUAWEI Watch GT 2e?

Hodinky HUAWEI Watch GT 2e sa nabíjajú pomocou klasického, magnetického nabíjania. Postup je nasledovný:

1. Pripojte hodinky Huawei Watch GT 2e k nabíjaciemu káblu.

2. Zarovnajte a pripojte nabíjací port magnetom k nabíjacej základni.

3. Na obrazovke hodiniek sa zobrazí úroveň nabitia batérie.

Čo robiť, ak sa hodinky HUAWEI Watch GT 2e nechcú nabiť?

Ak sa hodinky nechcú nabiť, odstráňte ich z nabíjacieho portu a znova ich pripojte. Väčšinou už by potom mali začať nabíjať.



Naďa Černá

Naďa Černá

Študentka žurnalistiky, ktorá miluje kávu, dobré jedlo a píše články na všetky témy, ktoré sa k nej dostanú.


Podobné články:

počítač

Okay elektronika: Aké výrobky má obľúbený e-shop v ponuke?

Internetový obchod Okay je známy svojou širokou ponukou spotrebnej elektroniky od mnohých, známych aj menej známych značiek. Z jeho ponuky si...

elektronika

Okay zaujímavosti: Informácie, o ktorých ste možno nevedeli

Nakupovanie spotrebnej elektroniky je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. K dispozícii je veľké množstvo internetových obchodov, v ktorých si...

prehliadanie webu

Anonymné prehliadanie: Čo to je a ako naozaj funguje?

Anonymné prehliadanie, niekedy označované aj ako inkognito režim, dnes využíva veľké množstvo používateľov s cieľom získať vyššiu úroveň anonymity...

Macbook

Najlepšie notebooky roka 2023

Rok 2023 je tu a s ním aj novinky vo svete spotrebnej elektroniky. Mnohé značky stihli v posledných mesiacoch vydať nové modely mobilných telefónov...